goed en snel

goede kwaliteit en snel geleverd en niet duur

Prettig geholpen, bestelling snel bezorgd.

Er was iets mis gegaan met de i-deal betaling. Na telefonisch contact link via email gekregen om te betalen. Prettig te woord gestaan en snel gergeld.

Zeer goede service van medewerker Loek.

lekker snel

Alles volgens afspraak

Fijne persoonlijke service. Wilde mijn bestelling op zaterdag geleverd hebben. Dat werd helaas maandag, maar dat lag aan DPD. Goede prijzen en geen verzendkosten. Top!

Conform afspraak

Conform afspraak!

Makkelijk zoeken op de website en een snelle levering.

Pakket was niet compleet, na melding hiervan hebben ze het gelijk de ontbrekende product nageleverd.

Goed en op tijd

Jerrycan werd snel geleverd en status word correct gestuurd naar de mail, echter heb ik wel een probleem met de schenktuit. Deze lekt de vloeistof, in mijn geval benzine. Hoe ik hem ook draai dit blijft lekken, is wel een redelijk minpunt. Er zou meer aandacht hiervoor moeten zijn.

Goede en snelle service.

Goede prijs & kwaliteit verhouding.

Snelle bezorging

Goede kwaliteit

Prima ervaring

Snel geleverd en kwaliteit

Jammer dat de emmers niet waren verpakt in plastic , maar los in de doos zaten. Verder prima

Mooi product. Snelle levering. Goed verpakt aangekomen. Zal zeker hier opnieuw bestellen.

Uitstekend.

Snelle en correcte levering.

Niets bijznders te melden. Ze houden zich aan hun afspraken en alles is duidelijk.

snel en goede service

x

Goed product, goede service

Ik kreeg wat ik bestelde en dat gebeurde allemaal netjes op tijd

Korte doorlooptijden en duidelijk volgsysteem van de bestelling

Prima geregeld

ondanks dat mijn postcode niet klopte toch op het juiste adres afgeleverd. mijn postcode is Jan Kooistra Hofstraat 9 9079 MC Sint Jacobiparochie

Mijn ervaring is heel goed zeer snelle levering met dpd

Goed en snel.

Goed en snel geleverd.

Tevreden met de service

We hebben het zelf opgehaald ivm dat we in de buurt wonen. Dit ging heel snel en vlekkeloos :) erg tevreden met de snelle service en vriendelijk ontvangst

Snel

De Scheper 253