Goed verzorgd.

Eerste kennismaking. Zou ieder aanbevelen. Fijne site.

Snelle levering, en snel reactie op mail

Nette snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Goeden service

Snelle levering producten zo als verwacht goede service

Uitstekende service

Onlangs een vat gekocht welke beschadigd aankwam. Na een telefoontje was het meteen geregeld, super!

Ze doen wat ze beloven!

Netjes op tijd geleverd. Ik was niet thuis die dag en heb gevraagd het pakket achter de poort te plaatsen, hetgeen netjes is gedaan.

Contact slecht, uiteindelijke levering okay

Tot 3x toe gebeld over de voorraad van een artikel, niemand die de telefoon oppakt. Voice ingesproken - geen reactie. E-mail gestuurd - geen reactie. Toevallig zelf ontdekt dat het artikel weer op voorraad was, besteld en vervolgens goed afgeleverd.

Super snel bezorgd

Was fijn want maandag zijn we benzine wezen halen in Duitsland.

Tweede goede ervaring met de jerrycanshop.

Snelle levering, prima product.

Snel

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit

Snelle service en goede prijs

Goed product, ruim assortiment, snelle levering, betrouwbare partner om aankopen online bij te doen!

Ruim assortiment van kwaliteitsvolle, Intuïtieve webshop en vlotte flow voor plaatsen bestelling. Vlotte correcte levering. Een nichespeler met enorm specifiek aanbod. Een aanrader voor iemand die op zoek is naar een product dat je niet in elk tuincentrum of die het zelf zaak vindt.

Snelle levering product werkt zoals beschreven top !!

Snelle levering. Product werkt super goed loopt gemakkelijk weg ivm ontluchting buisje.

Snelle levering, prima jerrycans

Stevige 25ltr jerrycan.

Prima produkt.

Erg goed!

Goede kwaliteit van de producten, goedkoop, vriendelijk, snelle service en levering. Een betrouwbaar bedrijf waar ik al meerdere bestellingen heb geplaatst.

Kan beter zijn

De karton doos was volledig scheef gescheurd waardoor de inhoud te zien was. Gelukkig was de inhoud intact

snel ontvangen wat ik besteld heb

Snel ontvangen wat ik besteld heb, was op voorraad, prima, geen klachten

Prima geregeld allemaal!

Overzichtelijke website, eenvoudig te bestellen waarbij je dan ook netjes op de hoogte wordt gehouden van de verzending etc.

Goed geregeld, snelle service

Overzichtelijke site, goede producten.

Goede communicatie via mail en updodate Goed product goede service

Prijs kwaliteit verhouding ok

Snel en goede kwaliteit spullen

Tevreden!

Eerste keer. Bestelling snel en correct afgehandeld.

Snelle reactie servicedesk Snelle levering

De Scheper 253