Goede prijs, snel geleverd en ook een goede service. Na het plaatsen van mijn bestelling wilde ik nog iets wijzigen. Dat was geen probleem en werd snel geregeld!

Wat ik wilde, ..ontvangen!

Goede keuze, besteld, betaald, ontvangen.

What u see is what u get

Mooie stevige emmers en de levering ging heel snel

Alles naar wens door jullie uitgevoerd, en snel afgeleverd

Prima webshop snelle verzending ruime keuze

Prima webshop snelle verzending ruime keuze

Prima en betaalbare

Goedkoop jerrycan en snelle levering!

Een uitgeleverde bestelling blijkt later niet op voorraad

Heel vreemd, je doet een bestelling van producten die op voorraad zijn volgens de shop. Dan krijg je zelfs bericht dat ze het pakket aangemeld hebben voor verzending en denk je dat het goed gaat..........tot het moment dat je mail krijgt dat er niet geleverd wordt in verband met "geen voorraad" .................wie geloofd dit nog......???? En als je er achteraan belt, vindt men het nog heel normaal ook dat het zo loopt.... Dus bestellen van producten die in voorraad zijn, ga er niet van uit dat ze het ook gaan leveren,.......er is natuurlijk wel betaald, en de wet die sinds 28 mei geld, wordt gewoon genegeerd. Cijfer 1 zou eigenlijk -5 moeten zijn, maar onder nul kan je niet beoordelen.

Snelle levering !! Goed, geen poes pas !!

Geen bijzonderheden, zoals je van een goede webshop mag verwachten

Ze komen de afspraak goed na !

Snel in huis

Binnen 24 uur ontvangen super !!!

Goede ervaringen

Het is makkelijk het juiste product te vinden. Niet duur, en goede kwaliteit.

Snel en goed

Snelle service, uitstekend product! We zijn er heel blij mee!

Prima webshop en producten. Goede levering.

Levering was via alleen DPD waar ik in het verleden geen goede ervaring mee heb gehad. Dit keer ging het gelukkig wel goed.

Klantgericht vriendelijk

super

Goed !!!

Alles correct en compleet geleverd

Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling. De winkel heeft een compleet assortiment.

Uitstekende shop

Levering binnen een week. Tevreden over het product.

Goede levering, stalking per e-mail

De levering was prima maar wordt vervolgens gestalkt over beoordelingen van de levering, heel irritant.

Snelle service, product stond in 1 dag klaar.

Voor de eerste keer besteld. Snelle afhandeling en reactie. Product stond in 1 dag klaar om afgehaald te worden.

Sneller levering en goede kwaliteit kannen.

Overzichtelijke website en snelle service. Top.

De Scheper 253

5688HP Oirschot