Schenktuitje lekt

Jammer dat het schenktuitje dat ik besteld heb lekt. Beetje teleurgesteld.

Correcte levering

Alles perfect geregeld

Snel en vakkundig verzonden

Binnen een dag bezorgd

Veel keus, duidelijke website, snelle reactie en zeer snelle levering.

snelle service

binnen 2 dagen het product netjes geleverd gekregen

Prima shop, snel verstuurd

Wel een minpunt, het wordt verstuurd met DPD. Ik kreeg al een bericht dat dit 3 of 4 werkdagen ging duren i.v.m. te weinig chauffeurs, maar gelukkig werd het pakket na 2 dagen geleverd.

goede communicatie, snel geleverd, goed product

Goeie ervaring, niets op aan te merken.

Bestelling was naar verwachting. Sneller dan aangegeven in huis

hartstikke goed

Op een gegeven moment kreeg ik bericht, ik weet niet meer of het van de vervoerder was of van jerrycanshop, dat zending over twee tot vier dagen verwacht werd afgeleverd te worden. Echter, al de ochtend daarop, tamelijk vroeg, werd ik uit mn bed gebeld door iemand die 'een pakje' kwam afleveren. Ik nam aan voor een buurvrouw. En heb toch maar op de deur-open knop gedrukt. Die avond bleken er beneden aan de trap (ik woon vier-hoog) twee grote pakken voor míj de weg bijna staan te versperren. Alles zat er in. Helemaal goed.

zeer goed

Vandaag besteld morgen in huis degelijk verpakt en binnen de opgegeven tijd bezorgd

De order is snel en correct afgehandeld

Uitgebreid assortiment en mijn order is snel en correct afgehandeld.

perfect !

perfect !

Snel en degelijk

De levering was correct en snel

Mooi op tijd geleverd

Prima kwaliteit

Niks ontvangen

Niks ontvangen dus kan ook geen goede review schrijven. Slechte keuzen van vervoerder. Zou echt wel beter zijn als jullie iets anders zouden kiezen PostNL of dhl. Dpd is echt slecht. En jullie gaan het onderzoeken zou beter zijn oké we verzenden nieuwe jerrycans maar niks van dat. Dus kortom een slechte ervaring.

Snelle levering en sterke jerrycan

De jerrycans werden snel geleverd, zijn sterk en gemakkelijk te dragen.

Houden zich aan de afspraak

Houden zich aan de afspraak

Pakket is niet geleverd

DPD geeft aan dat pand gesloten was. Heel bijzonder want het is een woonhuis en ik was de hele dag thuis. Daarnaast hebben we een camera hangen en er is gewoon niemand geweest die geprobeerd heeft iets te bezorgen. Ben benieuwd of er een nieuwe afspraak voor wordt gemaakt maar ik vrees het ergste….

Negatief

Ik bestel emmers voor voedsel. Deze zijn zo slecht verpakt dat ik ze eerst moet schoonmaken voor ik ze kan gebruiken.

Prima product, waardeloze leverfirma

Voor de zoveelste keer dpd levert niet terwijl wel thuis zijn

Emmer was gebroken aangekomen,

10 liter emmer met deksel - rond - transparant E-RN-TR-10 / 50172. Was gebroken aangekomen. 5 liter emmer met deksel - rond - wit E-RN-WI-5 / 50166 Was goed aangekomen.

Snelle verzending, degelijk artikel

60 liter vat met klemdekstel besteld voor gebruik met een vacuum stofafzuiger. Binnen 1 dag verzonden in een omdoos, en voldoet prima voor dit doeleinde.

De Scheper 253

5688HP Oirschot