snel, compleet en netjes verpakt

overzichtelijke website, goed en duidelijke administratieve afhandeling, levering conform toezegging

Prima service & aanbod

Prima webshop met prima bestel faciliteiten. De schenktuit bij mijn jerrycan voor brandstof, lekte wel direct bij het eerste gebruik en dus niet voldoende. Check dus even of er een goeie bij zit.

Snelle levering en goed materiaal.

Snel en goed geleverd

Een goed product dat snel en goed geleverd is

Geheel naar verwachting

Keurig op tijd ontvangen en in een keurige conditie. Zoals verwacht/ gehoopt de jerrycan en schenktuit verkeren in een goede conditie

Goede online winkel

Ben tevreden met de bestellingen. Goede omschrijving van de producten die ik heb besteld en ontvangen.

Matige verpakking

de jerrycans waren verpakt in een doos die helemaal opengescheurd was. Het leek wel of er mee gevoetbald was. Dat zag er slordig uit. Ik ga er vanuit dat ik wel alles heb ontvangen. Dus dat is een puntje van aandacht. Verder prima

Top !

Product volgens verwachting en netjes verpakt. Bestelling snel en op tijd in huis.

Prima snelle levering

Prima snelle levering

Alles prima in orde

Makkelijk te bestellen, snelle levering, goed product. Duidelijke communicatie. Niks op aan te merken.

Juiste produkt en snelle levering

1e x jerrycan niet geleverd door dpd wel bericht dat afgeleverd is. Dit gemeld en direct actie ondernomen door shop. Alles zeer kundig opgelost

Snelle verzorgde levering.

Makkelijke toegankelijk

Snel gevonden wat wij nodig hadden. De volgende dag in huis!

Levering volgens afspraak ,top!

Levering volgens afspraak , toppie !

snel en perfecte Jerrycan"s

op de site alles duidelijk uit gelegd dus over gegaan tot de aankoop van 2 Jerrycan"s voor benzine aodat ik altijd wat reserve brandstof heb staan mooie giet tuit erbij dik tevreden goed en stevige Jerrycan"s

Prima dienstverlening

Prima dienstverlening, vlotte verzending.

Goede producten

Gekregen wat ik had besteld.

Netjes verpakt en snel

Het kwam snel binnen en alles was netjes heel

Snelle en goede service

Snelle levering en goede prijs!

Snelle levering, gunstige prijs, prima product.

Makkelijke bestelprocedure snelle levering maar verpakking in heel dunne kartonnen doos matig

Netjes verpakt en snel geleverd!

Snelle levering en goede producten

Fijne website, gemakkelijk te bestellen, snelle levering en goede producten.

Prima levering

Zeer overzichtelijke webshop. En binnen de gestelde termijn mijn bestelling ontvangen.

De Scheper 253

5688HP Oirschot