Bestelling afgehandeld als verwacht

Bestelling is goed gegaan en werd ook snel geleverd, echter door de dpd is zonder bericht het pakket op een afhaalpunt afgeleverd. Eer dat je hier achter komt ben je wel behoorlijk wat handelingen verder. De slechte score geef ik met name wegens de vraag om een review in te dienen. Als ik goed geholpen wordt dan doe ik dit. Als er gedaan wordt wat er van er verkoper verwacht wordt dan hoef ik hiervoor geen review in te dienen. En al helemaal niet om vragen.

behulpzame klantenservice en alles OK

Goed geholpen, snelle opvolging, goede producten voor redelijke prijs

Prima service en goed materiaal

Uistekende service en goed materiaal

Snel en goede kwaliteit

Bestelproces eenvoudig en begrijpelijk.

Snelle levering prima verpakt

tevreden

zeer tevreden over de snelheid van bestellen. Helaas heb ik het NOOIT ontvangen daar bezorgservice geen info heeft gegeven, waar het geleverd is. Persoonlijk zou ik GEEN zaken meer doen met deze.

Super klantvriendelijk

Snelle levering en goede service

Ik ben tevreden!

Nette aflevering

Jerrycanshop aan heeft een nette aflevering gedaan.

Goed en snel bezorgd. Product voldoet prima

Goede jerrycan

Ziet er op zich goed uit voor deze prijs. Alleen bij de schenktuit heb ik mijn bedenkingen. Deze schroef je er in zijn geheel op en is dan niet meer te draaien, dus de ontluchting kun je niet naar boven zetten als je dat wilt, de schroefmoer zit vast op de tuit. Ik heb deze nog niet geprobeerd dus misschien is dit geen issue. De bezorging met DPD vind waardeloos. Ik had neerzet toestemming gegeven maar ze namen ze bij niet thuis gewoon weer mee.

Goed en snel

Goeien ervaring snel geleverd goeien website

Uitstekende jerrycans

Er past vloeistof in en dat is precies waar ik ze voor wilde gebruiken.

Top. U hoort ons binnenkort terug voir eennieuwe bestelling.

Correcte prijs Correcte service.

Topservice!

Goede communicatie en prima producten

Snel en correct!

Snelle en prima service

Supersnel bezorgd en de 20 l jerrycan overtrof mijn verwachtingen

2 can's besteld en zijn van prima kwaliteit. Top

Ruime keuze, nette prijzen.

Alweer een jerrycan besteld. Goede kwaliteit voor een zeer nette prijs. Het enige nadeel is de levering door dpd. Er zijn altijd problemen met de levering.

Heel tevreden

Website met goede prijzen. De levering kwam snel en was goed verpakt.

Er was een verwarring met de levering die aan mij lag. Alle medewerking is er gegeven om een oplossing te vinden. Blij verrast door deze fijne houding.

Gewoon heel goed !!

Het bestellen ging eenvoudig. De verzending was punctueel en het product voldoet aan de verwachting. Wat wil een mens nog meer ????

Goede service en snelle levering

Goede kwaliteit

De Scheper 253