Prima snel geleverd!!

Topkwaliteit met de beste service aan een ijzersterke prijs.

Goede kwaliteit en snelle verzending

Fijne website. Overzichtelijk en goede prijzen. Snelle verzending.

Ik vond wat ik zocht!! Zwarte emmer met rood deksel.

Op zoek naar zwarte emmer met rood deksel kwam ik op jullie site terecht!! En....daar vond ik deze!! Gunstig geprijsd en snel verzonden. Jullie assortiment is trouwens heel groot. Een site om te onthouden!!

Top producten en scherpe prijs!

Makkelijk ophalen en super prijs.

Pakket zoek bij DPD

Alles ging van een leien dakje totdat DPD het pakket ‘kwijtraakte’. We wachten het geduldig af dan maar.

Goeie en snelle levering !

Snelle levering en een kleine aanpassing aan het afleveradres werd snel en correct doorgevoerd. Prima .

Snel geleverd tegen scherpe prijs

Na bestellen via duidelijke website is het product snel geleverd en werd ik van de voortgang van de bestelling goed op de hoogte gehouden. Prima bedrijf om zaken mee te doen

Snelle levering ' mooie emmers

Simpel en qualiteit

Makkelijk zoeken, groot assortiment snel thuis

Bestelling gedaan en afgelopen dinsdag 11 Maart ontvangen

As expected

Quick delivery. Everything as you would expect it to be. Product is top.

Geleverd als besteld

Geleverd als besteld

Zeer tevreden!

Snelle levering, mooie complete set, uitstekende prijs/kwaliteitverhouding! Bovendien staat Jerrycanshop voor de kwaliteit van hun producten. De kwaliteit van hun stalen jerrycan wordt duidelijk en informatief op hun website uitgelegd.

Toppers en zeer klant gericht!

Alles zoals het hoort

Snelle service, prima producten

Kreeg snel de bestelde producten, die aan mijn verwachting voldeden

Prijs lijkt gunstig maar ik heb na bijna een week nog niets ontvangen

Ik zou aan willen raden om een andere vervoerder te kiezen. Deze maakt er een puinhoop van.

Netjes geïnformeerd

Prima service. Eerst vraag via mail gesteld. Waarop een snel antwoord kwam, daarna bestelling gedaan en netjes geïnformeerd over levering. Pjerrycans zijn van goede kwaliteit!

Goed product, snel geleverd

Mooie stalen jerrycan gekocht met metalen schenktuit. Levering was snel en netjes. Goede prijs kwaliteit verhouding. Alleen totaal geen documentatie meegeleverd.

Gewoon goed.

Geen problemen gehad, besteld en geleverd voor goede prijs en in prima conditie.

Vlotte service

Snelle en opvolgbare levering

De jerrycan die ik wilde was niet beschikbaar maar werd begin maart verwacht. Email achtergelaten. Correcte melding dat deze er weer was. Besteld en keurig op juiste dag en tijdstip afgeleverd.

Parfait

Trés bien