Goed en snel geleverd

Gewoon zoals het hoort

Slecht

Erg lang gewacht voor mijn bestelling

Gebruikte jerrycans geleverd

Het bleek dat gebruikte jerrycans geleverd waren. Het is wel goed opgelost. Na telefoontje direct nieuwe jerrycans gestuurd.

Top product

Jerrycan van 20 L voor een interessante prijs kunnen afhalen. Helemaal top.

Prima bedrijf goed geholpen en correct geleverd.

Volgens afspraak mijn bestelling afgehaald een jerrycan van 20 liter met bijpassende kraan voor een schappelijke prijs. Alles bij elkaar een goede koop. De tapkraan kan ik ook op een andere jerrycan overzetten dus dat is mooi meegenomen. Een goede koop dus.

goeie service

goeie service

Vriendelijk personeel

Compleet en snel

Snelle levering tevreden van mijn bestelling

Bestelling correct afgeleverd

De door mij bestelde producten zijn zoals overeen gekomen tijdig en correct afgeleverd.

Nog niets mogen ontvangen!

Heb mijn bestelling 1 februari gedaan. Het is inmiddels 7 februari en ik heb nog niets mogen ontvangen! Volg iedere dag de trackcode van DHL, maar die hebben mijn bestelling nog niet gesorteerd.

Goed verzorgd en prachtig op tijd

keurig afgehandeld en een goed product

Snelle en goede service

Supersnelle service

Na telefonisch contact stond ondanks de drukte, onze bestelling binnen 30 min. Klaar

Snelle levering, goed product

Ik heb 2 jerrycans besteld. Deze waren erg snel geleverd. De producten zien er ook goed uit. Ik ben er blij mee :-)

Makkelijk te bestellen en vlotte levering

Perfekt

Levering verliep heel goed en het aangekocht produkt was perfekt verpakt.

Snel en goed!

Goed product en snel in huis.

Prima levering, snel

Snel besteld en goed afgeleverd! Dank

Alles snel en goed geregeld, tot de volgende keer

Klote

Heb na 2 weken nog niets ontvangen

Snel gevonden wat ik zocht en snel bezorgd

Snelle bezorging, goed product.

Bestelling kwam op tijd en het zijn twee prima jerrycans.

Rommelige levering, goede communicatie

Nette website waar alles goed te vinden is. Bij levering bleek verkeerd onderdeel geleverd te zijn. Bij reclameren werd dit snel opgevolgd en dag later vervangend onderdeel in huis. Helaas is ook daar weer een fout mee gemaakt, maar ook dit heeft de jerrycanshop snel - en dit keer correct - opgelost. Denk dat ik gewoon pech heb gehad, zou zo weer bestellen

Snelle service. Ook nadat ik een mail had gestuurd een snelle reactie. Super!

Goede spullen, snel geleverd.

Geen klagen hier. Goede spullen, snel geleverd.

De Scheper 253

5688HP Oirschot