Prima en snelle levering van goede kwaliteit.

Zoals in mijn zin omschreven, zeer tevreden klant.

alles ok

snelle levering alles ok

Snel en volgens bestelling

Snel en volgens bestelling

Goed alleen duurde het een dag voor dat ik het kon ophalen verders alles goed

Kwaliteit

Heel mooie degelijke emmers besteld

Doet veel moeite om te leveren

Ondanks grote vraag, toch snel geleverd.

Snel besteld en snel afgeleverd.

correcte levering en product voldoet aan de wensen

correcte levering en product voldoet aan de wensen

Klant onvriendelijk

Bestelling alleen mogelijk via internet ook al is de winkel open. Betaling lukt niet dus moesten ze toch helpen in de winkel. Aangekochte schenk tuit werkt niet naar behoren 15 min nodig om een jerry kan leeg te maken.

simpele website, snelle levering

ik had snel een grote jerrycan nodig voor een project. Op de website vond ik snel wat ik nodig had en het verzenden ging ook snel.

Geweldig team! denken graag met je mee.

Bij gebrek aan voorraad denken deze mensen graag met je mee en zijn niet te beroerd om iets extra voor zijn klanten te doen ;-)

niet fijn dat het zo lang duurde voordat ik mijn bestelling ontving

pas nadat ik gevraagd had waar mijn bestelling bleef kwam er actie en heb ik mijn bestelling ontvangen als de bestelling vergeten is wat kan gebeuren zou het fijn zijn als dat gemeld werd, ik heb een mail gehad dat het wat langer kon duren ongeveer 2 weken maar het is meer dan een maand geworden. na de eerste melding op 1 december heb ik zelf op 29 december informatie gevraagd en is de bestelling op 6 januari geleverd. als dit wat beter gecommuniceerd was is dit geen vervelende ervaring nu vind ik het niet fijn en zal ik wel 2 keer nadenken voordat ik weer eens iets bij jullie bestel. de producten zijn prima.

Levering duurde erg lang.

Bijna twee weken gewacht op levering. Hierover geen bericht gehad. Product is prima.

Voortreffelijk

Niets meer aan doen

Precies gevonden wat ik zocht

Ik was op zoek naar jerrycans met zeer specifieke maten voor mijn zelfbouwcamper. Bij de Jerrycanshop vond ik ze. Een goede prijs en snel geleverd.

Betrouwbaar

Ik heb online besteld en het werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. Dank jullie.

Prima spul en snel geleverd!

Besteld en snel geleverd, keurige jerrycans.

snel geleverden mailcontact uiterst vriendelijk

2x 60 ltr jarrycans en 2x 27ltr afluitbare emmers besteld. Snel geleverd als afgesproken en hierbij zeer goede service

Top Servie

Kwaliteit

Levering en artikel perfekt

Schenktuit besteld, binnen 3 dagen binnen. Top, was precies wat ik nodig had.

Product goed, levering niet volgende dag.

Ok

Keurig

Snel en accuraat

Snelle levering alleen terug verzenden minder

Wat ik bestelt heb was prima maar helaas verkeerde besteld en het terug verzenden was nogal complex daarom maar gehouden.

De Scheper 253

5688HP Oirschot