Redelijk

Ik heb maar een deel van mijn bestelling ontvangen. Ik weet niet of en wanneer de rest komt. Communicatie daarover was in de vorm van papiertje bij geleverde deel. Had ik bijna over het hoofd gezien. Maar tot op heden is de rest van mijn bestelling nog niet aangekomen :(

Goede service, snelle levering. Heel fijn dat jullie geheel uit eigen beweging het dubbele aantal doppen hebben meegeleverd. Echt top! Het is geen 10, maar een 9, omdat de doos stuk was bij aankomst. Karton was flink gescheurd op de hoeken. Gelukkig zat alles er nog in. Dus verpakking heeft een aandachtspuntje denk ik. Karton is vrij dun van kwaliteit, dat is jammer. Verder graag tot de volgende keer!

Bestelling stond netjes klaar bij ophalen.

Snel binnen en buiten.

Goeie kwaliteit en snelle service

Goeie kwaliteit en snelle service

Positief

voor kerst voor mijn zoon via zijn doorgestuurde link twee jerrycans besteld. Ze kwamen netjes verpakt snel binnen. Weet nog niet of de producten lekken ofzo, want ze zijn nu nog niet gebruikt.. Maar ik ga er vanuit dat dat wel goed zit.

Positief

Ervaring was positief, mooie producten, alleen moeilijk te vinden de locatie & verwarrend. Algemene indruk van het bedrijf positief.

Snelle service; klantenservice Top!

Product was op dat moment niet op voorraad, direct werd er gekeken naar een ander alternatief. Spullen werden snel geleverd. Klantenservice hield ons constant op de hoogte en reageerde heel snel.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Jerrycanshop werkt goed

Het bestellen van de jerrycans ging makkelijk en snel. Kreeg al snel bericht dat de bestelling onderweg was. Levering was met DHL en die maakte er een zootje van. De service was slecht en als ik dan zelf een andere tijd door gaf via hun site dan kwamen ze toch op een andere tijd. Daardoor stonden ze dus voor een gesloten deur.

prima kwaliteit en snel geleverd

Jerry can's besteld voor mijzelf en ander. De Jerrycanshop.nl is de ideale plaats voor Jerrycans online te kopen Lastig om goede kwaliteit jerrycans online te kopen voor een goede prijs. kwaliteit verschilt nogal deze van de jerrycan shop zijn prima geen luchtjes ed. lekt niet. zeer snelle levering.

Uitstekend.

Goede website, duidelijk specificatie. regelmatig update over bestelling. Goed ingepakt en tijdig ontvangen.

Hulpvaardig en snel.

Deze shop is zo goed als degene die de klanten helpt. En diegene doet dat heel goed. De man die mij geholpen heeft liet zich, ondanks de duidelijk waarneembare drukte, niet van de wijs brengen en hij heeft kennelijk later nog kans gezien om te reageren op mijn klacht over een kwaliteitsprobleem van een van de gekochte kannen.

Bestelling lag keurig klaar. Vriendelijk personeel.

Fijne materialen

Snelle levering en afhandeling

Ik had jerrycan 10 liter besteld met kraantje maar deze werd niet meegeleverd… later zag ik dat deze los bijbesteld moest worden. Jammer dat wel de indruk wordt gewekt

Communicatie is top

Nadat ik mijn jerrycans had besteld kreeg ik direct een mail waarin stond dat er levertijd bestond op mijn bestelling. En of ik hiervan op de hoogte was. Dit werd ook op de website gecommuniceerd. Dus eerlijk zakendoen, en daar houd ik van.

Super slecht

Ik bestel 2 water kanen van 5 liter en krijg 2 benzine kanen

Prima keuze en prijzen en heel snel in huis

Mijn ervaring is heel goed

Super geholpen en supersnelle verzending en producten zoals omschreven

gewoon goed. Geen problemen gehad met bestelling en levering. Snelle afhandeling van de order.

Gewoon goed en snelle afhandeling van de order . Nette levering en de producten zien er goed uit.

Besteld materiaal correct geleverd

Besteld materiaal correct geleverd

Goede ervaring

Duidelijke webshop, duidelijk bestelproces, snelle verzending en duidelijke communicatie. Het ontvangen product is kwalitatief goed.

Onvolledige levering

Diverse producten besteld. Echter van 1 grote jerrycan ontbreekt de kraan. Lastig vullen dus. Vervolgens gemaild, maar geen reactie na aantal dagen. Morgen maar opnieuw contact opnemen... Indien opvolging correct wordt gecorrigeerd, kan aanbeveling op 'ja' komen te staan.

uitstekend

ik had wat doppen en kranen nodig voor onze jerrycans , maar ik kwam niet helemaal uit de maat omschrijving, na een telefoontje naar de firma waar ik super goed geïnformeerd werd waar ik dat kon vinden op de website. voor de rest vind ik de website goed overzichtelijk en alles duidelijk omschreven.

De Scheper 253

5688HP Oirschot