Top bedrijf!!!

Heel blij mee!!!

Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling. Het was mijn eerste maar m zeker niet mijn laatste.

Vlotte service

De eerste jerrycans die binnen kwamen waren ingedeukt. Met een belletje en een mailtje met foto ontving ik direct de volgende werkdag de nieuwe jerrycans. Goede service :)

Goede service. Email gestuurd, snelle vriendelijke reactie.

Goede ervaring

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Goed product

Bevalt wel goed alleen de schenktuit is niet optimaal.

Niets dan goeds

Zoeken, lezen, kiezen, klikken en laten bezorgen. Prima dus

Toppie, erg snel geleverd. Tevreden

Geweldige snelle levering

Topservice

Alles werd snel geleverd. Enige aandachtspunt vind ik persoonlijk de verpakking. De grote doos was van erg slap karton. Er zaten 2 benzine jerrycans in van 20 liter, de doos was op diverse plaatsen kapot en doordat hij niet helemaal opgevuld was liet ook de tape lis waarmee de doos in elkaar geplakt en dichtgeplakt was. Gelukkig kwam alles er netjes en onbeschadigd uit.

Goed en snel geleverd

Cans zijn goed. sluiting heel moeilijk open te krijgen.

Cans zijn qua formaat en sterkte goed. Sluiting is heel moeilijk open te krijgen.

helemaal top

snel geleverd

Top, goedekwaliteid en super snel leveren

Veel plezier van de producten

Tja....

Jerrycans zijn prima. Desalniettemin sta ik ervan versteld dat er nergens wordt aanbevolen om er een schroefdop sleutel bij te bestellen. Ik krijg de jerrycans met geen mogelijkheid open op t moment dat ze dicht zitten. Jammer!

goede ervaring met de jerrycanshop

Bestelling snel en netjes geleverd. Zeker tevreden!

Prima spullen, goede en snelle levering. Zeer tevreden

Niks op aan te merken

Snel geleverd Goede kwaliteit. Zou aanbevelen.

Overzichtelijke site

Goed product,netjes op tijd geleverd

prima spullen, nette prijs

Ik had 5 sterren gegeven wanneer de eerste afspraak voor levering niet was verzet, verder niets te klagen en niets dan lof.

Ja zeker binnen kort weer bestelling plaatsen

Laat

Zonder vooraf aan te kondigen 3 weken wachttijd.

Jerrycans zijn niet bezorgd

Graag afgeven bij voorhof 12 de AH dat is een ophaal punt….. bedankt

goede service

de spullen zijn van goede kwaliteit maar er was een schade bij bezorging, even gemaild en direct in overeenstemming gekomen.

Goedkoop snel en goed

Goede communicatie. Voordelig, snel en goede artikelen. Aanrader!

De Scheper 253

5688HP Oirschot