Snelle correcte levering top product.

Snelle levering en een geweldig stevig product. Top, ga zo door.

Snel geleverd, prima jerrycans!

Snel geleverd, prima kwaliteit

Goede producten en correcte afhandeling.

Kwalitatief goede producten en correcte afhandeling. Door een vergissing bij DHL vertraagde aflevering. De Jerrycanshop heeft mij keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Totaal indruk: zeer goed !

De artikelen zijn op tijd ontvangen en in goede staat.

De artikelen zijn op tijd ontvangen en in goede staat.

Goed materiaal en goede service

Ik heb drie 10 liter jerrycans met tuit online besteld. Na enig gezoek naar t adres de Servicedesk gevonden. Nogmaals goede kwaliteit.

Producten prima

Producten prima. Bezorging slecht. 1x niet thuis en je kunt meteen naar een service point om het op te halen. Die niet om de hoek ligt.

uitstekend!

Alles is conform verwachting verlopen

Good quailty

The products that I received are good quality and under my expectation. very fast delivery as well.

duidelijk en een goed product. snelle levering

Goed winkel

Goede winkel, goed contact

Makkelijk bestellen en snelle levering

in weekend besteld, donderdag binnen. Super snel en gemakkelijk. Producten zijn waarheidsgetrouw en overtreffen zelf de verwachte kwaliteit. Zeer tevreden.

Snelle levering tegen redelijke prijs.

Goed. Goede communicatie en snelle levering.

Goed. Goede communicatie en snelle levering.

Snelle levering, ik zal het in de toekomst zeker gebruiken

Snelle levering, ik zal het in de toekomst zeker gebruiken

Op tijd en netjes.

Uitstekende service en producten

Na het maken van mijn bestelling, werd ik gemaild dat de jerrycans een langere levertijd hadden. Ik kreeg de optie om voor een andere kleur of ander type jerrycan te kiezen of de order te annuleren. Ik heb gekozen voor een andere kleur en had de bestelde jerrycans snel in huis. Keurig verpakt en de bestelde schenktuit werd in de juiste kleur geleverd. Uitstekende service en producten.

N.v.t.

Goed product en snelle levering.

Een zeer snelle levering, zeer goed product en zeer voordelig.

Uitstekende service en uitstekende kwaliteit

Uitstekende service en uitstekende kwaliteit

Makkelijk bestellen en netjes contact gehad toen bleek dat de kleur die ik had gekozen niet meer beschikbaar was.

Product zoals beloofd een snel geleverd

De foodgrade jerrycans die ik besteld had, hadden wel een lichte geur binnen. Omspoelen hielp een beetje maar nam de geur niet volledig weg. Verder zijn de jerrycans zoals beschreven. Goed stapelbaar.

Eénvoudige en supersnelle service!

De bestelling werkt éénvoudig en de jerrycans werden de dag erna al geleverd.

Snelle en nette levering

2 jerrycans en een trechter besteld. Zelfde dag nog verzonden

Nette prijs en snel geleverd

Ik ben tevreden over de shop, overzichtelijk, netjes geprijsd en de volgende dag had ik mijn jerrycans al in huis. Kortom een aanrader!

De Scheper 253

5688HP Oirschot