Goed materiaal

Is netjes binnen gekomen hebben hem nog niet gebruikt maar hij ziet er netjes uit. Wij hebben ze vaker gehad en goeie ervaringen mee gehad

snelle en correcte levering

snelle verwerking en levering

Zeer tevreden en snelle levering

Zeer tevreden en snelle levering

Mooi product, alleen jammer dat 1 schenktuit begon te lekken bij gebruik, maar zeker beter dan de standaard schenktuit.

volop keuze en goede service

snel geleverd en goede communicatie over het verloop van de bestelling en bezorging

Snel ontvangen, vlot gereageerd op mail over het kraantje

Prima shop

Snelle levering goede prijs.

Snelle levering met hoge kwaliteit.

Mooi concept met hoge kwaliteitsgoederen. Zeer tevreden.

Snel en goed

Ik ben erg blij met mijn product. Het is snel geleverd en de communicatie was netjes en volledig.

Prima kwaliteit en prijs

Goed!

Ruime keuze, goedr kwaliteit en snelle levering!

Pakket kwam netjes verpakt aan

Duidelijke site , goede prijs , netjes geleverd

Snelle service & producten als omschreven

10l jerrycans besteld. De prijzen liggen goed en de kwaliteit is prima

Snelle levering.

Verpakking kon beter: door regen was de doos uit elkaar gevallen waardoor één van de vier tankjes los in de bestelbus lag. Zending was gelukkig nog wel compleet.

Klantvriendelijk, snel antwoord, snelle en goede service, betrouwbaar.

Prima jerrycan

goed product, super snelle levering, efficiënte website, goede koerier

goed product, super snelle levering, efficiënte website, goede koerier

Gewoon goed

Prima jerrycans goede prijs kwaliteit correcte levering

Slechte verzending

De levering van de 2 vaten waren iets langer dan verwacht. De verpakking van de vaten was matig waardoor er een aantal beschadigingen op de tonnen zaten. Dit zijn nog 2 punten waar ze aan zouden kunnen werken. Verder een mooi bedrijf met goede prijzen.

Goed product en snelle levering

prima zaak

goede ervaring

Supersnelle afhandeling!

Dhl levering niet goed te noemen levering kwam in zeer zwaae gehavende staat, product zelf was onbeschadigd oogt degelijk en robuust sprake van goede kwaliteit!

Super snelle levering, jerrycan is top.

Super snelle levering waar je op de hoogte behouden word wanneer hij aankomt, De jerrycan (10l) is top, stevig, en kompakt. De hals die ik erbij besteld heb heeft een rubberachtige tuut en ook van goede kwaliteit. Ik ben blij ermee :-)

Geleverd zoals je zou verwachten

Bestelling verliep gemakkelijk, binnen een paar dagen thuis geleverd, netjes en stevig verpakt. Product ook als verwacht.

Alleen bezorger had veel haast. Ik had nauwelijks tijd om naar de bel te gaan. Toen liep hij al naar de buren. Hij had het erg druk, zei hij.

De Scheper 253

5688HP Oirschot