Prima kwaliteit, vlotte levering

Snel geleverd en prima kwaliteit.

Snel en volgens afspraak

Ik zou zo weer iets bestellen hier.

Snelle levering en prima product

Goede ervaring.

Goed snelle levering

Ruime sortering

Ruime sortering. Afhalen ging makkelijk.

Jerrycan lekt benzine en slang norzle ook

Ik dacht dat de jerrycan goed dicht waren als ik de kannen in de auto heb ruik ik constant benzine. Ga ik de auto tanken met de jerrycan lekt de norzle en ligt er bijna een halve liter benzine op de grond bij 20 liter

Tip top

Snel en behulpzaam

Snelle levering, volgens afspraak. Een bepaald artikel had een langere levertijd. Ze hebben contact opgenomen, en snel hebben ze me geholpen om een ander alternatief product te kiezen dat direct leverbaar was. Prima dienstverlening.

Goede emmer met deksel

Goede plastic emmer met deksel ontvangen; wel een beetje een slap hengsel. Als de emmer vol is (met 10 liter water) dan durf ik hem niet alleen aan het hengsel te dragen...

goede ervaring

Webshop is makkelijk om te gebruiken en goede prijs.

Snel, goed en vlot geleverd.

Goed dat er een gespecialiseerde website is voor vaten ed.

Goede en snelle levering

Besteld en super snel in huis. Bestelling goed verpakt

Prima shop

Uitstekende producten, goede prijs en snelle levering.

Is goed snel en wat ik zocht precies goed

Precies wat ik zocht en de prijs is ook goed en snelle service

Prima product

Ophalen ondanks de drukte geen probleem. Je zoekt je alleen suf op het industrieterrein.

Op dit moment slecht

Het gaat om het volgende , de laatste levering of bestelling heeft na 14 dagen nog steeds niet plaatsgevonden, DPD melde dat er niemand aanwezig was, maar dat klopte niet. Het vreemde is dat we verder niets meer hebben vernomen. Ik snap dat het probleem bij de vervoerder kan zitten, maar het is vreemd nog niks van een ieder gehoord te hebben. Order is betaald, maar nooit aangekomen. De afhandeling duurt op deze manier wel erg lang.

Schenktuit lekt

Bestelling tot levering prima geregeld maar product valt tegen. Zelfs al draai ik de tuit maximaal aan lekt ie nog.

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Goede communicatie, snelle levering. Product zoals verwacht.

Yes

Snelheid, klantvriendelijk

Mijn vragen per e-mail vooraf, zijn netjes en tijdig beantwoordt.

Snel, duidelijk en niet duur

Op de site was duidelijk wat de inhoud, maar ook de afmetingen waren zodat ik zeker wist dat ik dezelfde zou krijgen die ik al had. En dat is gelukt.

Voor het eerst besteld, zeer duidelijke site dus ik was zo klaar. Alles snel geleverd..

100% nagekomen wat beloofd is.

Concurerende prijs voor geleverde artikelen.

De Scheper 253

5688HP Oirschot