Snelle levering!

Snelle levering, goed product!

Irrelevant

Mij wordt gevraagd en review te plaatsen nav mijn recente aankoop. Ik kan mededelen dat deze shop in staat is een order aan te nemen en deze bij een klant te krijgen. Tja, dat maakt het wel een geweldige shop en een reden voor een geweldige review. Niet dus. De kwaliteit van een shop wordt pas zichtbaar op het moment dat ze daadwerkelijk iets moeten doen. Als er iets mis gaat of het gaat kapot. Dat was hier niet het geval dus het is niet aan de orde mij om een review te vragen. Ik kan slechts bovenstaande melden. Geeft mij wel het gevoel de reviews van deze shop met een korreltje zout te nemen.

Wij kregen een verkeerde levering. Na 1 mailtje werden onmiddellijk de juiste goederen geleverd !! Iets fout verpakken kan altijd maar het wordt dan ook zeer snel recht gezet

Goed product en snel geleverd

Service gericht en houden je goed op de hoogte wat de status is met wanneer je het kan verwachten

Bestellen en daarna snel leveren

Uitstekende kwaliteit voor betaalbare prijs

Goede service, snel bezorgd.

Attent en goed!

Goede bereikbaarheid, Goed georganiseerd Snel gehandeld Goede prdoucten en prijs Snelle levering

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site Snelle levering

Precies wat ik zocht!

Ik zocht een grote jerrycan om levensmiddelen in op te slaan. Kraantje was niet perse nodig maar komt vast nog wel van pas. Tevreden tot nu toe.

Tevreden over de bakken, ontevreden over de verzending.

Ik was tevreden over de snelle service, 1 minpunt dat de bakken beter ingepakt moeten worden, 3 bakken waren aan de rand boven kapot , deze sluiten niet meer af Verder zijn het mooie bakken Eugènie Aartsen

stop !

top !

Tevreden

Had jerryvans voor petroleum besteld. Werden vlot geleverd. Laag geprijsd en mooie kwaliteit.

Perfecte service!!!

Gewoon goed

Makkelijk besteld en snel verzonden!

Leuke prijzen en snel verzonden !!

To the point.

Heldere website snelle service.

duidelijk site, snelle levering.

duidelijk site, snelle levering.

Snelle service!

Goede snelle service en een breed assortiment!

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Uitstekend.

Niet duur en snel bezorgd.

Netjes, snel, compleet

Snelle service en producten naar wens

Duidelijke site, snelle service en mooie producten.

Goed zoals verwacht!

Snelle en correcte levering

Perfect! Snel geleverd en product is zoals beloofd

De Scheper 253

5688HP Oirschot