volgens afspraak

Uitstekende service en supersnelle levering.

Bedankt Jerrycanshop, wij zijn ontzettend tevreden.

Probleemloos

Gewoon goed, zoals je verwacht van een webshop. Eenvoudige bestelling plaatsen, snel afrekenen en snelle levering. En de bestelde spullen zijn ook nog eens precies wat je ervan verwachtte.

2e keer iets besteld hier en zeer goed en snelle levering m. Snel een bevestiging en binnen 3 dagen netjes geleverd

Jerrycan op zich zelf uitstekend, De schenk tuit vind ik waardeloos. Deze ontlucht te weinig waardoor je steeds de jerrycan recht moet houden anders trek de Jerry can vacuum, Tevens is de tuit van erg matig materiaal knikt snel

Mooie jerrycan en snel geleverd

Makkelijk bestellen, kwaliteit wat minder

Bestellen gaat makkelijk en alles is overzichtelijk. Kwaliteit van de bestelde 20 liter jerrycan valt tegen. Dit komt met name doordat de schenktuit niet goed erop te draaien is. De kromming van de tuit staat steeds de verkeerde kant op. Dit maakt het uitschenken erg lastig en morst er veel. Wat ik ook probeer, ik krijg de tuit niet goed zoals hij hoort.

goed,snel

Correcte levering volgens afspraak

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Jerrycans zijn goede kwaliteit, met schenktuit. Goed verpakt en snel bezorgd.

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Tevreden

Jerrycans zoals verwacht, snelle levering

het was makkelijk en vlot besteld en geleverd

het was makkelijk en vlot besteld en geleverd

Blij met de snelle levering van de 20ltr jerrycan

Luid en duidelijk

Had wat vraagje over de bestelling, deze waren snel en duidelijk beantwoord. Alles verliep goed zoals het hoort. Ben een tevreden klant

alles perfect volgens afspraak

de berichtgeving en het afhalen is super

Snelle levering mooie prijs

De bestelling was snel binnen. Goed verpakt

Goede prijs, mooi spul, snel geleverd

Best veel research tegenaan gegooid en ik kwam toch uit bij deze webwinkel. Erg mooie, degelijke kwaliteit en concurrerende prijs.

goed product en snel geleverd

kwaliteit en snel

kwaliteit

snel geleverd en een goede kwaliteit.

Goede en snelle service

Een goede site,snelle service,niks te klagen

Mooi op tijd geleverd zijn goede jerrycan net genoegen bezine in kan weegt niet te zwaar

Great product.

Really like it for my flour and other grains that you can store.

Super service. Dank

Snel en goed