uitstekende service

Bestelling van een jeffycan met apart een schenktuit. Besteld vanaf de webside. Werd even later gebeld door een medewerker, dat hij veronderstelde dat de schenktuit voor de can zou zijn. Indien zo, dan zou deze tuit niet passen, maar een andere wel. Na bevestiging van mijn zijde is de juiste tuit bijgeleverd. De volgende ochtend was de bestelling in huis.

Tevreden met de service van Jerrycanshop.nl, beoordeel zelf.

De Jerrycans zijn van een nette uitstraling. Het certificaat waarna verwezen is op de internetsite is niet bijgeleverd waardoor ik niet kan aantonen bij controle inspectiedienst dat de jerrycans onder certificaat zijn gemaakt. Een identiek chargenummer heb ik niet kunnen ontdekken. Dit is een positief feefback.

Klein foutje, gelijk opgelost

Voor de eerste keer als klant bij de Jerrycanshop. Ik kreeg mijn jerrycan keurig binnen de beloofde tijd opgestuurd. Helaas ontbrak er de ontluchtingsdop, Éen telefoontje was voldoende om dit op te lossen en de dop was in no time bezorgt. Bedankt voor de service

Wederom levering naar afspraak

Goed prijs kwaliteit verhouding. Nette snelle levering!

Netjes en snel

Tot de volgende keer.

Slecht.

Alles wat ik besteld heb was niet op voorraad en nu wacht ik al dagen op het terugstorten van mijn geld. Al met al geen goede ervaring dus.

Op tijd en snel

Precies volgens belofte. Snel, duidelijk en niet duur

Stalenjerrycan 20ltr sluitbeugel past niet op schenktuit

De metalen jerrycan van 20 liter ziet er netjes uit. Geen deuken of beschadigingen. Alleen de metalen sluitbeugel past niet op de schenktuit. Dat is weer jammer wordt weer knoeien met een trechter.

Gewoon goed.

krijg wat wordt beloofd

krijg wat wordt beloofd

Prima goede prijs en doen wat ze beloven.

Gewoon goed ze zeggen wat ze doen. Jammer dat dit tegenwoordig positief opvalt. Maar ze leveren op tijd en prijs is echt oké

bestellen, leveren optijd en een prachtige olieton. super !

Ik heb het olievat via internet gevonden. Besteld en de volgende dag binnen. Niks geen Corona excuus , daar hou ik van. En de ton is nog mooier als verwacht.

SUPER snelle levering

De volgende dag stonden mijn jerrycans al op de stoep.

Perfect en snel!

Gewoon een steengoed bedrijf!!!!

100%

Mooie jerrycans prima service snelle verzending

top

top

Snel geleverd en goed produuct

Helemaal top

op tijd bezorgd; bruikbaar

staat al in de titel

Snelle levering van mijn 2 maten bestelde emmers voor mijn 3 soorten desem.

Snel en goed geleverd.

Snelle en goede levering. Kwaliteit is ook zoals verwacht

Makkelijk en soepel

Bestellen ging makkelijk. De levering soepel. Enorm veel keus, het is lastig om het te houden waar je voor komt.

Super snelle levering

Top website waar je kunt vinden wat je zoekt incl maten etc Gewoon top

Geen enkele opmerking voor verbetering

De Scheper 253

5688HP Oirschot