positief

Positief

beleefd, ter zake, volgens afspraak geleverd.

Zag er allemaal goed uit.

Redelijk.

Niet alles in voorraad voor wat betreft jerrycans. Verzending duurt wat te lang. Te veel mails.

Goede afhandeling

Moest even wachten op mijn bestelling, maar dat was van te voren netjes aangegeven. Verder twee maal een tussentijdse update ontvangen over de status van de zending. Kortom hele goede service en communicatie!!

Prima service, duidelijk en snel

Snel geleverd, duidelijk over de telefoon na vraag over status.

Vriendelijke, behulpzame medewerke

Vriendelijke, behulpzame medewerker

Prima shop, goed product, nette prijs, levering zoals beloofd

Prima shop, goed product, nette prijs, levering zoals beloofd, keurig verpakt. Een aanrader

Nette zaak

Goed geholpen spullen stonden netjes klaar.

perfecte service

als webshop zeer toegankelijk en persoonlijke benadering

Netjes

Een aantal emmers met deksel in diverse maten besteld. Goede kwaliteit, niet duur en netjes op tijd geleverd.

kon sneller maar verder prima

super

bestelde jerrycans ruim op voorraad, snel & goed verpakt geleverd, en bovendien zijn de jerrycans van een prima kwaliteit en de beste prijs als ik er nog nodig heb is er zeker geen twijfel

Aanrader

Alles is zeer vlot verlopen

Snel en een goede prijs

Top product

zeer goed

Netje op de afgesproken dag bezorgd. Bestelproces eenvoudig en snel

Goede prijs

Alles top - enige verschil is dat een partij als Amazon en bol.com wel een dag sneller bezorgen - maar zoals gezegd dik tevreden

Prima, wel lange levertijd

Prima en correct geleverd. Helaas is de levertijd van 5 dagen tegenwoordig lang te noemen maar daar was netjes over gecommuniceerd dus daar kan ik niets over opmerken.

Uitstekende service

Uitstekende service en betaalbaar

Prettig en correct

Met een paar dagen gekregen wat ik bestelde. Dat in goede staat aankwam

goede en snelle levering

handig te bestellen op de site. snelle levering.

Prima RVS jerrycan

Goede kwaliteit jerrycans. Ik heb de RVS versie gekocht omdat de rest niet op voorraad was.

zeer goed

De Scheper 253