Snelle levering. Alleen toen kwam DHL...
Over bedrijf zelf niets dan goeds. Kannetjes zijn mooi stapelbaar. Precies zoals het op de site staat. Goed verpakt, netjes en schoon. En omdat ik weer eens oorlog met DHL had, kreeg ik uiteindelijk de eigenaar te spreken (gok ik). Vriendelijke kerel die graag meedacht aan een oplossing. Hij was zelfs bereid een 2e zending te sturen met een andere transporteur. 10 punten dus.
Helaas gaat het verhaal verder maar dan gaat het over DHL. Niet over de leverancier van de jerrycans:
Je moet bereid zijn lang te wachten met de standaard verzendoptie. Volgende dag geleverd wordt volgende week geleverd omdat DHL ertussen zit. Hou daar rekening mee. DHL interesseert het allemaal geen ene zier. Heb straks even met de chauffeur gesproken. Die werken steeds meer, langer en harder maar er komt geen personeel bij. Ook geen salaris natuurlijk. Dat hoor ik al drie jaar. Dus ook daar worden ze uitgeknepen als tubes. Uiteraard zijn de chauffeurs en uiteindelijk de klant de sigaar natuurlijk. De aandeelhouders zullen wel staande ovatie na ovatie ten gehore brengen. Want dat is het enige waar het allemaal nog om draait. Wij, het klap/stem/betaalvee, hebben steeds weer het nakijken. Klagen helpt helemaal niets. Ze hebben dan wel personeel om klanten rustig te houden maar meer kunnen die ook niet doen. Dus die hebben een echte hondenbaan bij dat call-center.
Dus vergeef me maar ik moet elke kans aangrijpen om DHL door de bruine massa te trekken want iets anders blijft me niet over. Voor iets anders is geen mogelijkheid behalve klagen bij DHL zelf. En die hebben vervolgens weer genoeg velletjes op de wc om hun oxiderende zitvlak te schuren.
Bovenstaande verhaal geldt ook voor PostNL trouwens. Dat zijn ook een stelletje zaadjes met gelijkwaardige verhalen. Ik zweer je, als je diep gaat graven kom je kartelvorming tussen PostNL en DHL tegen. Anders konden ze niet zo'n schijt aan de klant hebben.