Communicatie en levering prima

Doen wat is afgesproken

Overzichtelijke website, veel keus.

Veel keus. Bezorging snel geregeld. Spullen goed stevig verpakt.

Seller verzending

Mooie stevige emmers met deksel

60 liter ton met stalen klem

Ik ben zeer tevreden met mijn 60 liter ton. Ik zal jerrycanshop zeker aan bevelen. Vrienden hadden al een keer een ton besteld. Zeker een aanrader.

Goed product

Prettige webshop met snelle afhandeling en scherpe prijzen

Snel geleverd, alles prima.

Snel geleverd, alles prima.

Niks ontvangen

Ik heb mijn laatste bestelling nog steeds niet binnen.

Supersnelle levering

De goederen zijn super kwaliteit. Stevig en robuust. Bedrijf houd je zo als het moet op de hoogte wanneer de goederen geleverd worden. Top klasse!!

Goede kwaliteit met snelle levering

Besteld en dezelfde dag nog op de post. Het zijn kwalitatieve jerrycans van 60 liter die ik zeker kan herbruiken

wederom verpakking kapot

Dit is nu de 3e keer dat ik een bestelling doe en alle drie de keren is de verpakking kapot en zijn de producten beschadigd. Wel nieuwe producten ontvangen maar dit levert alleen maar irritatie op en kost extra tijd. We zijn wel blij met de kwaliteit van de producten maar niet met de vervoerder. Ook word er wel elke keer beloofd dat er contact opgenomen zou worden met de vervoerder, maar tot nu toe resulteert dit niet naar een bestelling die wel in 1x juist geleverd word. Erg jammer.

Netjes geleverd geen deuken

Netjes verpakt, duidelijk aangeven wanneer mijn pakket bezorgd wordt.

Snelle levering, goed product.

Uitstekende snelle levering, blij mee.

goede producten snelle levering,

goede producten snelle levering

Een nette levering

Mijn producten kwamen snel en goed verpakt geleverd.

Volgens verwachting ! Zeer snel

Vlot geregeld en prettige website

Uitgebreide keuze en snelle levering.

Mooie website, gunstige prijs en snelle levering.

snel, correct

De 5 liter jerrycan, die nergens anders verkrijgbaar was, was keurig op tijd. Wel jammer dat de verzendkosten in geen verhouding staan tot de prijs van de jerrycan. Maar ik had geen alternatief... Wel blij dat ik met enige creatieve aanpassing nu een geschikte jerrycan voor mijn vouwwagen heb gevonden.

Goed geholpen.

Strak in het pak, in de tijd en in de prijs!

De bestelling was er razendsnel, strak ingepakt en afgeleverd, én voor een redelijke prijs. Dank!

Snelle levering.

Duidelijke website, veel keuze en de spullen snel verstuurd.

Vlot zonder gezeik

Prima afhandeling vlotte afrekening en volgende dag keurig in huis wat er bested was. Prima zaken gedaan. Bedankt

Na een misverstand is de bestelling correct geleverd

Zie bovenstaande

Kunnen jullie vast niets aan doen. Bezorging ging verkeerd. Ivm verkeerd sorteren. Wacht nog altijd

Ik moet nu mijn pakket gaan ophalen in Roosendaal… Na veel vertraging en nu dus weer extra kosten om een pakket op te halen. Conclusie waardeloos

De Scheper 253

5688HP Oirschot