snel verzonden , en goede jerry cans

snel verzonden , en goede jerry cans

Zeer tevreden over de snelle levering

Uitmuntend

Eenvoudige bestelling, zeer snelle levering. levering volgens verwachting.

Mooie producten, snelle levering

Ik heb een aantal transparante emmers met deksel gekocht en wist niet goed wat ik moest verwachten van de kwaliteit. Emmers zijn stevig en worden bij ons gebruikt om het voer van kippen en konijnen te bewaren buiten het bereik van eventueel ongedierte zoals muizen. Kan het iedereen aanraden.

Simpel

Bestellen betalen, s' anderdaags thuis... product komt overeen met beschrijving. Eenvoudiger dan dat gaat niet!

Goed en snel

Zeer goed en snel

Prima emmertjes en een correcte verzending.

Een snelle levering en correct verpakt. De emmertjes zijn perfect.

TOP Zo zoals afgesproken

Na een belletje, alles soepel verlopen en snel ontvangen. Super.

mooie site en snelle levering.

Bedankt voor de snelle levering.

Snel geleverd en kwaliteit materiaal

De jerrycan voldoet aan de verwachting en de beschrijving. Niets op aan te merken.

geweldig product

top kwaliteit product echt super

Perfect geregeld

Goed en snel geleverd

Snel en juist geleverd

Prima en duidelijke website, precies allemaal zoals je van een webshop mag verwachten. Heel erg tevreden ook met het uiteindelijke product.

Prettig, netjes en snel

Prettig, netjes en snel

Goedkoop

Goedkoop effe meehelpen kon er weer niet van af

top

was top

Alles prima

tevreden met de levering en de producten

snelle vlotte afhandeling

goed aanbod, , info over beschikbaarheid komt snel, zeer behulpzaam Men is meedenkend naar een oplossing voor een leveringsprobleem. Super.

Precies wat ik zocht en snelle levering

Diverse emmers besteld, in 2 verschillende maten. Snelle levering en netjes verpakt. Zeer tevreden mee!

Snel en goed

Product als omschreven

Snelle bezorging maar 6 emmers besteld 1 was helemaal gebarsten kapot dus de onderste van de stapel

Zie hierboven 5 van de 6 emmers waren goed maar 1 was helaas kapot jullie moeten beter de producten beschermen met piepschuim of bubbel plastic

prima product, snel geleverd

k had een aantal can's besteld en alles werd snel en goed geleverd

Super service

Fast delivery and top product

De Scheper 253

5688HP Oirschot