Prima product

Mooie stalen jerrycan. De dpp was moelijk te openen totdat ik WD40 erop spuitte.

Prima ervaring

Goed service

Informatie kan beter.

Ik heb 3 bondelvaten van 60 liter besteld. Omdat onderaan de pagina ook de tapkranen als accessoire konden worden bij besteld, 3-4 inch en 2 inch bijbesteld. Echter bij levering, kwam ik tot de ontdekking dat de bondelvaten een andere schroefdraad hadden. Ofwel veel groofer. De accessoire die op de website stond was bedoeld voor het olievat metaal van 216 liter. Ik ben dus gefopt door Jerrycanshop. En kan nu wel makkelijk vullen maar ledigen is wat moeilijker.

perfect geregeld

Snelle goede levering

NIet goed geluisterd

Ik heb gevraag om de Jerrycan's op maandag 21-6 te laten leveren. Echter zijn ze tijdens mijn vakantie (niet thuis) voor de deur neer gezet.

Goede snelle levering

Jerrycanshop doet wat ze beloven.

Snelle service, goede producten. 1 was licht gedeukt, waarschijnlijk door transport, een hamer er tegen aan en hij is weet zo goed als nieuw

Heel snel geleverd en precies wat ik besteld had

Goed en snel!

Netjes en binnen no time binnen!

Top service!

Voor het eerst besteld maar zeker niet voor het laatst

Optijd geleverd

Zeer snelle correcte levering

De producten voldoen uitstekend.

Top snelle levering

Besteld ej supersnel in huis

Fast and furious

Super snel en makkelijk!!

Snelle levering, maar mijn doos was helemaal kapot. Niet goed vastgemaakt, zo wens ik mijn spullen niet in ontvangst te nemen. T was via DHL!!

uitstekend

Snel, zakelijk en betrouwbaar.

oke

oke

Zoals geadverteerd, goedkoop en snel in huis.

Leuke ervaring, gedetailleerde site met veel keuze en mooie prijzen. Snel geleverd

prima geregeld

Belofte maakt schuld.

- op donderdag besteld. - op vrijdag zou geleverd worden, wat niet gerealiseerd wordt. - op zaterdag zou wederom geleverd worden, wordt niet waargemaakt. - maandag meldt de vervoerder dat het nog steeds op vrijdag geleverd gaat worden. - dinsdag met vervoerder dat het die middag geleverd wordt!!! - tot op heden nog steeds niets ontvangen!!! Leverancier en vervoerder moeten eens goede afspraken maken die gerealiseerd kunnen worden!!

Possitief

Zeer snel en correct

Snel en perfect afgeleverd. Goed product tegen een mooie prijs.

De Scheper 253

5688HP Oirschot