uitstekend

Snel, zakelijk en betrouwbaar.

oke

oke

Zoals geadverteerd, goedkoop en snel in huis.

Leuke ervaring, gedetailleerde site met veel keuze en mooie prijzen. Snel geleverd

prima geregeld

Belofte maakt schuld.

- op donderdag besteld. - op vrijdag zou geleverd worden, wat niet gerealiseerd wordt. - op zaterdag zou wederom geleverd worden, wordt niet waargemaakt. - maandag meldt de vervoerder dat het nog steeds op vrijdag geleverd gaat worden. - dinsdag met vervoerder dat het die middag geleverd wordt!!! - tot op heden nog steeds niets ontvangen!!! Leverancier en vervoerder moeten eens goede afspraken maken die gerealiseerd kunnen worden!!

Possitief

Zeer snel en correct

Snel en perfect afgeleverd. Goed product tegen een mooie prijs.

Top vaten

4 perfect waterdichte tonnen besteld bij Jerrycanshop. Product kwam 100% overeen met de omschrijving op de website. Mooie, stevige en vooral waterdichte witte opslagvaten. Ben er heel blij mee. De prijs was ook uitermate gunstig en significant lager dan bij andere aanbieders van gelijksoortige vaten.

Super snel

SUPER SNEL!!!!

Snel & goed

Correct!

Snelle levering, dag nadien al geleverd Verwachte kwaliteit Duidelijke website Een positieve ervaring over de hele lijn

Keurige snelle levering

Producten voldoen aan verwachting en keurige en snelle levering

Fabulous!

De bestelling kwam zeer snel toe. In de metalen Jerrycan zaten zelfs geen blutsen. Mijn grootste schrik was dat de kleine bidontjes van 1 liter niet tegen bezine zouden kunnen. Maar na 5 dagen zijn ze nog steeds zo dicht en stevig als de eerste dag. Als ik er ooit nog nodig heb zal ik hier zeker bestellen! Robbie

Mooie site en dito producten ! Zeer snelle levering , zeer tevreden!

Snelle levering van de producten van prima kwaliteit . Goed gesorteerd duidelijk en mooie webwinkel!

een zeer correcte afhandeling

deze firma is aan te raden

Prima, eenvoudig en snel

Prima levering, goede prijs. Snel geleverd

Gewoon goed

Goed en netjes verpakt snel geleverd

Wat voor ervaring

Wat voor ervaring?

Prima geregeld allemaal

De bestelling was geplaatst en binnen no time kwam de bevestiging en de track and trace code. De volgende ochtend stond de pakketman voor de deur. Super!!

Snel geleverd en goede service.

Goede kwaliteit snel geleverd

Makkelijk bestellen en betalen + levering volgens afspraak --> prima dus!

Na een geconstateerde fout. Direct een nieuwe jerrycan opgestuurd, dank hiervoor

Snelle levering l, goede verzendingskosten

Snelle levering, alles goed ontvangen

snelle levering, geen antwoord!

Ik had een review geplaatst, maar (nog) geen antwoord op gekregen, sterker nog: omdat het een onvoldoende is, is het niet eens geplaatst op de site! Wat is er aan de hand: jerrycan besteld en dag later ontvangen (tot zover goed). De benzine gaat er in, maar komt langs de schenktuit er weer uit ipv alles door de schenktuit. Hierdoor gaat er (helaas) veel benzine de straat op en niet waar het hoort: in de tank. Mede omdat er geen reactie is gekomen, van onvoldoende naar slecht.

De Scheper 253

5688HP Oirschot