Supersnelle levering

Prima !

snel en eenvoudig

heel snel en goed.

Goede service,

Goede info en feilloze levering

Bij het product was duidelijk omschreven hoe je zeker wist of je de juiste maat had

Gewoon goed

Goede en snelle levering

Topper.

Goed bedrijf, no nonsens, vriendelijk, goed materiaal voor een juiste prijs.

Goed geholpen met het product vinden die ik nodig had en vervolgens snel geleverd!

Snel, goede prijs

Binnen 48 geleverd Goede prijs voor wat ik besteld heb.

Mooie emmers

Goede prijs kwaliteit verhouding

Duidelijke website, prima service

Bestelproces is makkelijk. Gegevens doorgeven en klaar. Paar dagen later had ik het product in huis.

Alles perfect zoals omschreven + snelle levering

Zeer tevreden over deze verkoper. Prijs/kwaliteit, product zelf, levering waren allemaal prima in orde. Zeker aan te raden!

Ik wacht nog op de levering

Ik wacht nog op de levering

geweldiggoedsnel in een woord

netjes en snel

Goede stevige Jerry cans

Ik kocht maar voor 1,05 en kreeg er zelfs de koffie bij.

Wel teleurgesteld dat er minimale kleuren levering was, geen rood.

Beetje net niet

Schenktuit din 61 besteld voor de dieseltank van 25 liter, je denkt dat is handig. Niet als je een can van 25 kg in je handen hebt die door de eel te kleine uitloop tergend langzaam gaat. En ondanks de zgn ontluchter toch telkens vacuüm zuigt. Dan de trechter van 135 mm doorsnede, die lijkt je dan groot genoeg. Maar als de uitloop nog geen 1 cm groot is.... dan is het wat mij betreft playmobiel rommel. 13 euro ging zo direct bij het restplastic, weg ermee .

Ik heb een goede ervaring met Jerrycanshop. Aan de telefoon werd ik vriendelijk te woord gestaan, na bestelling volgde er een snelle levering en het bestelde was goed verpakt.

Supersnel geleverd

Goed verpakt - snel geleverd en prima kwaliteit.

Snel, goed product, prima!

Snel geleverd, goede kwaliteit producten, prima

Beschadigd

1 van de 6 tonnen is beschadigd aangekomen

Geweldige service

20 liter jerrycan niet leverbaar. Vroeg daarna om 10 liter cans. Kreeg 2 van 10 liter voor dezelfde prijs. Bijkomende kosten namen zij voor hun rekening. Geweldig.

Grote keuze en snelle levering

duidelijk en snel geleverd.

fijn

De Scheper 253