Corecte en snele levering

Top, snelle service

Goede kwaliteit en service

Snelle levering maar..

3 jerrycans gekocht hier. 2x 5liter en 1x10 liter. alledrie lekken ze bij het afvullen van mijn buitenboordmotoren. De meegeleverde schenktuiten passen niet goed op het schroefdraad. Het afsluiten van de 5liter jerrycans is ook niet best. Zonde van het geld want deze wil ik niet in mijn boot hebben zo.

Prachtig rood olievat

Een prima product tegen een heel schappelijke prijs! Ik heb een rood olievat aangeschaft en er een prullenbak van gemaakt, zelf handvat erop en klaar! Iedereen blij

Snelle levering ,goede kwaliteit

Een goed product voor een mooie prijs!

De site is gemakkelijk te gebruiken, goed overzichtelijk! Zeer snelle levering en netjes verpakt. Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken.

Goed geregeld

Snelle levering en precies het product wat ik nodig heb

Gemakkelijk bestellen en snelle levering.

Via de website was er ruime keuze en gemakkelijk menu voor bestellen en betaling en vervolgens snelle levering.

snelle levering en goed betaalbaar

Ik zou hier zeker weer bestellen!

Gemakkelijk online te bestellen, perfecte levering wat betreft track en trace informatie en snelheid!!

Goede klanten service

Ik had per ongelijk aangegeven de bestelling op te willen halen. Toen ik de klantenservice belde werd ik meteen verder geholpen. Kortom goede klanten service

Prima, snel en levering volgens afspraak

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden wanneer het komt.

Gewoon goed

goed afgehandeld

hebben jullie ook voor een camperbus ook watertanks met een hoogte van 40bij 40en35hoog

Snelle levering, beste prijzen, groot assortiment

Heb 3 10 liter jerrycans besteld. Ik had ze super snel in huis zien er uitstekend uit. De beste prijzen en relatief lage verzendkosten. Een topper!

schenk tuit lekt, bezorging erg vlot

De bestelling en bezorging ging erg vlot. Maar het product wat ik bestelde, een jerrycan met schenk tuit lekt helaas. Had zo niet moeten zijn en was niet de bedoeling van de bestelling

overzichtelijk en levering snel

was op zoek naar een bepaalde maat emmer en bij jerrycanshop keuze genoeg

snel en goed geleverd

zeer snel geleverd. Product was zoals aangegeven.

Vlotte levering

Voldoende aanbod en keuze. Binnen 2dagen geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Duidelijke website. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

een plaats om terug te keeren

prima product snelle levering

De Scheper 253