Snel, goed en een fijn prijsje. Goed geregeld.

Zeer snel

Bestelling is super snel geleverd TOP!!verder is alles naar wens gegaan van bestellen tot leveren

Snel en eenvoudig bestellen

Eenvoudig bestellen en prima prijs. Binnen 24uur in huis! Top

Precies wat ik verwachte

Super ervaring had iets besteld en de qualiteit is beter dan verwacht en het werd super snel geleverd

Alles goed!

Kwaliteit van het product, service, bezorgen...alles prima in orde!

Super snel geleverd, 2 mooie 20 ltr jerrycans.

Snelle levering en mooie producten. Scherpe prijs ook.

Perfecte kwaliteit en snelle levering

Perfecte kwaliteit en snelle leverimg.

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd ingeleverd allen jammer dat verzendkosten duur is

Kwaliteitsjerrycan, snel en correct geleverd

Stalen jerrycan van 20 l gekocht. De volgende dag al bevestiging van verzending, de dag daarna geleverd in België. Product is conform bestelling en ziet er degelijk afgewerkt uit, sluit ook goed.

goede service,snelle levering

goede service,snelle levering

Heb kan van 30l bestelt heb er geen spijt van

Snel goed en fijne site

Makkelijk en snelle levering

Scherpe prijzen, snelle afhandeling

Scherpe prijzen en snelle afhandeling van bestelling. Vriendelijk bij het afhalen

Eenvoudig te bestellen snelle levering

De bestelling werd snel verzonden en ik mijn vraag werd telefonisch vriendelijk beantwoord

Goede levering, goede kwaliteit

Tevreden

Perfecte service

Mooi product. Goed verpakt en zeer snel geleverd. Een aanrader!

Jammer dat de gietslang geen moer heeft zoals vroeger.

Vind de uitgietslang bevestiging niet goed

Kan niet beter.

Erg goed.

Geweldige service

De track en trace van mijn producten bleef maar aangeven dat de producten niet waren ontvangen bij DHL. Ik kreeg snel response op de mail naar de webshop. Het probleem zou bij DHL liggen. Omdat ik nog geen ervaring had met Jerrycanshop.nl twijfel je dan toch een beetje. Na nog een mail heeft de Jerrycanshop nogmaals zonder problemen of discussie de producten opgestuurd. 1 dag later kreeg ik van DHL 2x mijn producten. Daarna even overleg gehad hoe we daar weer uitkwamen maar dat lukte ook. Snelle reacties op de mails en goede service zonder problemen of discussies.

Goeie emmers

Ik was opzoek naar foodsafe plastic emmers voor het bierbrouwen. Tot dus ver ben ik erg tevreden over de kwaliteit, ik ga ze gebruiken voor het koelen van de wort :)

Goed levering volgens afspraak

Jerrycan goed

Jerrycan is goed. Er kan alleen geen 20 liter in. Max 17.5 liter. Bezorging DHL is minder. Zetten bestelling aan de deur bellen aan en gaan gelijk weg.

voor de eerste keer bij deze internetwinkel besteld en ben zeer tevreden. Snelle levering. producten zien er prima uit.

Optijd geleverd

Respect aan de magazijnhelden