perfect

perfect

snelle service

snelle service en levering

Super service!

Vriendelijk in het telefonisch contact voorafgaand aan mijn bestelling. Snelle verzending & levering. Goed verpakt.

Snel en goed

Ruime keus, overzichtelijk en zeer snel geleverd!

Grote keus nette prijs en snel geleverd

Groot assortiment om uit te kiezen, nette prijs en kortingen bij grotere afname en snel geleverd

het is een vlotte zaak

Exelent!

Goed spul en supersnel geleverd.

Bestelling eenvoudig en snel ontvangen

Het bestelde item was snel en zonder beschadigingen binnen.

Vlot geleverd, goed materiaal!

5 5-liter emmers besteld, met deksel Tiptop in orde.

prima geregeld en snelle levering.

Helemaal tevreden!

Kon beter

Ik had 20 Jerrycans met kraantjes besteld, bij ongeveer 8 daarvan waren de kraantjes er niet ingedraaid (zaten er los bij) en bij de jerrycans waar dat wel het geval was, waren deze niet goed aangedraaid, zodat ik meteen een waterballet had toen ik de eerste jerrycans met water gevuld had. Jammer en niet nodig!

vlotte levering en service

vlotte levering en service. was per ongeluk 1 jerrycan naar ons gestuurd .Heb gebeld had volgende dag al de 2de dus gelijk gecorrigeerd prima.

Snelle service, alleen bezorgdienst traag 3 dagen moeten wachten.

Zeer snelle reactie en verzending. Eindeloos wachten op bezorg dienst. Dhl.

Snel bezorgd en wat ik wilde hebben.

Snel bezorgd en wat ik wilde hebben.

Goed spul, super snelle levering!

Goede webwinkel met pro-actieve service

Gewoon een goede webwinkel, die buitengewoon attent is als een product wordt besteld dat niet op voorraad is. Namen bij mij contact op met de vraag of ik wel besefte dat een product pas een week later leverbaar zou zijn en of dit acceptabel zou zijn. Zeer attent!

Snelle en correcte levering!

Zeer snelle levering en goed verpakt.

JerryCANshop niet JerryCAN'Tshop

Sorry voor de titel :) Ik kon me niet inhouden. Had een paar emmers besteld. Normaal koop ik ze gewoon in de winkel.. maja.. Corona. Ze werden al binnen een paar dagen geleverd met DHL. Ben niet heel erg te spreken over DHL, maar met de drukte en het gebruik van externe koeriers is het nu bij alle bezorgdiensten een drama. Mocht ik ooit weer emmers nodig hebben dan kom ik zeker even een kijkje nemen op de website.

Top.

Snelle levering. Website: overzichtelijk.

Snel en betrouwbaar

Snelle levering, producten goed verpakt en conform verwachting.

Net als nieuw klanten

Ik vind jullie gewoon goed maar als kan nog met andere methoden mogelijk om betalen niet alleen PayPal. Hartelijk bedankt

Aanrader

Snelle en correcte levering. Pas gevuld wachten op eerste gebruik.

snelle levering,goede kwaliteit

mooie jerrycans