Correcte eb beste bestelling van de bestelling

Jullie verdienen een ster super tevrede

Was top. Snelle levering.

De volgende dag snel geleverd en het was wat ik besteld had

uitstekend

was mijn huisnummer vergeten en s'anderdaags kreeg ik reeds een mail om mijn huisnummer doortegeven heb dit gedaan en de dag erop was mijn bestelling reeds terplaatse. Prachtig toch.

Goed en zeer snelle levering

Top product en goede prijs

netjes en snel geleverd

Perfect geregeld

Top shop!

super snel en correct

prima geregeld doet wat het beloofd

Goede en snelle servive

Super ervaring

Snel, efficiënt en goed

Prima produkt en snel geleverd

Of ik Jerry ken?

Ik ken Jerry nie

uitstekend

snel en correct

Uitmuntend

Snelle levering . Vriendelijke mensen.

Correcte afhandeling

Website goed. Goed spul en correct geleverd.

Besteld via hun site ,, de zelfde dag kon ik het al afhalen. zeer vriendelijk Aanrader

snel en correct geleverd

na bestelling de volgende dag in huis. zeer degelijk materiaal

Nadat mijn bestelling binnen kwam was deze helaas kapot. Na 1 telefoontje werd het geregeld en direct een nieuwe verstuurd. De volgende dag had ik een heel exemplaar in huis. Hier weten ze wat klantvriendelijkheid is!!

Goei service

Kannetje dat ik binnenkreeg is helaas lek. Na een mailtje krijg ik een nieuwe opgestuurd. Dus dat is wel netjes

Bezorgen graag via post.nl

Hoop dat het vlot bezorgd wordt uiterst dinsdag want de grenzen gaan dicht een woensdag en heb met spoed nog olie nodig.

Kut

Leveren duurde veel te lang, zou maar kappen met DPD

Snelle service er was helaas een emmer kapot

Snelle levering dus dat is fijn. Van de 25 emmers was er een stuk.

bezorging kon netter

Daar kunnen jullie niet direct wat aan doen, het pakket werd voor de deur gezet, aangebeld, chauffeur reed direct weg. Allemaal vanwege die vreselijke coronamaatregelen.

Goed maar...

Kreeg mijn jerrycanhouder wat beschadigd toe maar hangt niet van jerrycanshop af denk ik maar van de leverdienst. Ze hebben het wel goed . gemaakt met een bedrag terug te storten. Mooi gebaar toch. Mss beter verpakken

Goede kwaliteit!

De bestelling kwam snel en was goed verpakt. De kwaliteit is goed. Zeker een aanrader!

Matige service

Ik kreeg een beschadigd vat met beschadigde deksel. Op een nieuwe deksel kreeg ik 15 % korting. Dit ipv een nieuwe deksel. We konden het vat ook niet retour brengen en een andere uitzoeken. Vervelend. Durf via internet geen nieuw vat te bestellen.

Erg handig en leuk!

Wij gebruiken de tonnen als prullenbakken. Geeft een leuke sfeer! Veder zien ze er mooi uit. Enig puntje is dat ze door de verzending licht beschadigd zijn.. dat is dan wel weer jammer. Maar goed ze functioneren en ziet er wel leuk uit.

De Scheper 253

5688HP Oirschot