niet te duur en super snel verzonden.....

Goed product en snelle levering

Product zoals verwacht en snel geleverd

Online 3 jerrycans plus schenktuiten en kraandoppen besteld. Bestelling direkt de volgende dag per DHL geleverd gekregen. Zoals verwacht dus. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen!

Snelle verzending

Goede webshop, vind de jerrycan goed, maar de schenktuit die erop vast zit heeft een beetje een hoog Playmobil gehalte.

Prrima

Netjes en snel

Netjes en snelle levering

Heel goed snel geleverd

Prima geregeld, afspraak is afspraak !!

Goede ervaring, geen problemen.

Doen wat is beloofd

Makkelijk bestellen. Snelle levering. Minpuntje is wel de relatief hoge bezorgkosten, waar je pas aan het einde achter komt. Dan is de totale prijs uiteindelijk niet zo veel voordeliger als je eerst denkt

Alles goed geleverd

Snelle levering van de bestelde producten

Ik vond eindelijk de schenktuiten tegen een schappelijke prijs en ze werden zeer snel geleverd.

prima!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Prima en goed

Snelle en goede levering van mooi product.

Zeer snelle levering, maakt niet uit of het een kleine bestelling is.

Nette afhandeling, prima website.

snelle levering, goed product, stalken achteraf voor invullen enquete. was anders 5 sterren.

zie boven.

perfect geregeld

top

super

heel goed supersnelle levering goede kwaliteit

Zoals het overal zou moeten zijn.

Vlotte levering, goed product.

Goed product

Goede kwaliteit van het product

Besteld, geleverd en naar wens

Super snelle levering

Binnen een dag binnen

Snelle levering kwaliteit iets minder

Snelle levering bestelling volgende dag al in huis. Kwaliteit van de emmers iets minder. De emmers waren aan de onderkant en op de plek waar de deksel komt op plaatsen grof en wat gekarteld. Ik heb deze eerst allemaal met waterproof schuurpapier glad moeten maken.

Top emmers. Goed stevig . Prima product

gebruik ze voor mijn visaas. Ideaal goed te stapelen. Zeker aan te raden

ok

ok

Snelle levering met een top prijs

Ruim assortiment tegen goede prijzen. Zoveelste bestelling ondertussen geplaatst. Erg tevreden

De Scheper 253

5688HP Oirschot