Prima service, betaalbaar en vriendelijk!

Prima service, betaalbaar en vriendelijk

Prima product, snel geleverd

Supersnel

Besteld en snel geleverd.

goed bereikbaar, goede service en snelle levering

goed bereikbaar, goede service en snelle levering

ok

ok

Perfecte winkel

Goede spullen en snel geleverd.

Gewoon super goed.

Na wat Googlen op de website uitgekomen omdat ik wat tapkranen en pompen nodig had in verschillende maten. Goede uitleg op de website gevonden over de juiste maten op de verschillende jerrycans.

Alles verliep na wens

Alles verliep na wens

Precies wat ik verwachte

Precies wat ik verwachte

Super goed

Top geregeld en goed materiaal

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Snelle afwikkeling en bezorging van mijn bestelling

Product paste niet

Betrouwbaar en een uitstekende service.

Via de webshop een bestelling geplaatst en de andere dag gaan ophalen. Alles stond al klaar. Echter ik was 1 artikel vergeten, dit werd prompt uit het magazijn gehaald en de medewerker gaf aan dat ik deze kon meenemen en dat hij me wel een e-mail zou sturen voor het openstaande bedrag. Dit noem ik nou een super service. Dus mensen wilt u een canister of jerrycan dan beveel ik u deze shop van harte aan.

Snelle service, schappelijke prijs

Mooie niche shop. Handige emmers voor o.a. voedselverwerking.

Top kwaliteit en snelle levering

Snelle en nette levering.

Prima product, goed verpakt en snel geleverd. Redelijke verzendkosten.

Snelle levering, goede kwaliteit, top prijs!

uitstekend!

Emmertjes zien er exact uit zoals op de foto. Stevige emmertjes.. Dit word mijn vaste website om emmertjes te bestellen. Emmertjes waren goed verpakt en snel gevelerd. Zit je met een probleem dan kun je makkelijk contact op nemen met de klantenservice er word ook zsm gereageerd.

Snelle levering uitstekende service

Top snel geleverd

Snel en duidelijk

top!!

Super snel geleverd en keurig verpakt.

Op tijd geleverd

Gewldig!

Ik heb geen internetbankieren. Ondanks dat, ben ik goed en snel geholpen. Ik kreeg het nummer waarop het geld kon storten en toen is er heel snel geleverd.

De Scheper 253

5688HP Oirschot