uitstekend

Netjes op tijd geleverd

Top kwaliteit, en super snelle levering

De ervaring is voor mij rede, dat ik in t vervolg hier regelmatig ga bestellen, de kwaliteit van t materiaal is uitmuntend

Geweldig en snel

Goede afhandeling super snel

Prima product, snelle levering

Prima produkt en snelle levering.

Niets te klagen.

Snel geleverd en netjes verpakt.

Good product, price, and shipping.

I bought 10 buckets with lids. The box arrived a bit beat up, but the product was as described without damage. I will be placing another order.

Gewoon perfect

Super kwaliteit en geleverd volgens afspraak.

zeer goed

alles zeer vlot geleverd

Goed en snel

Ik bestel wel vaker bij Jerrycanshop het product is altijd goed en wordt snel geleverd. Het is keurig verpakt zodat het niet beschadigd wordt tijdens vervoer. Een aanrader voor iedereen.

top

Besteld, vlotte levering en het product wat volledig aan mijn wensen voldoet.

Het kraantje van de jerrycan lekt

Als je jezelf jerrycanshop noemt ga ik er vanuit dat je iets simpels als een jerrycan wel kan laten werken. Echter, het rubbertje dat tussen het kraantje en de opening van de jerrycan zit is te slap of te groot en daardoor lekt de kraan. Ik heb zelf een ander ringetje moeten zoeken om dit op te lossen. Nogal een teleurstelling.

Zeer ruime keus, prettige site, snelle levering.

Product goed, waardeloos pakketdienst

DPD heeft NIET aangebeld bij mij, terwijl ik de hele middag zat te wachten. Het pakket is echter afgegeven bij een heel onhandig pakketpunt waar je niet vlakbij kunt parkeren en moet ook nog betalen. Ik zal zeker niets meer bestellen bij Jerrycanshop zolang ze DPD gebruiken. Met PostNL en DHL heb ik nooit problemen gehad.

Helaas waren de jerrycans beschadigd.

Helaas waren de jerrycans beschadigd.

Tevreden klant

Order geplaatst en is geleverd. Geen klachten.

Netjes op tijd het gevraagde binnen

Prima kwaliteit, ik gebruik de jerrycans aan boord van mijn zeegaand zeiljacht, voor diesel, bilgewater/olie e.d. Ik heb er 2 besteld als proef, als ze bevallen bestel ik er in het najaar nog bij.

Snelle levering en was precies als omschreven.

Keurig geleverd en nageleverd

bestelling keurig geleverd, maar miste een dop lag wel een briefje in de verpakking,met de melding dat het ontbrekende item werd nagestuurd. En dat gebeurde ook.

Bestelling gedaan . Direct mail met ontvangstbevestiging .Snelle en goede afhandeling van bestelling

Vlotte afhandeling

De bestelling zou de volgende dag geleverd worden maar ik kreeg het een dag later. Verder geen klachten.

Nog altijd niks ontvangen

Van jullie zijn we tevreden maar van de leverancier niet. De levering laat op zich wachten en je kan ze ook niet volgen via track and tracé.

Levering duurde lang en beoordeling werd gevraagd terwijl ik nog niets had ontvangen

Tja, de jerrycans waren okay (kan ook niet veel mis mee trouwens), de berichtgeving over levering was steeds onduidelijk en ze kwamen uiteindelijk vlak na het definitieve leveringsbericht. Raar vond ik dat ik een reviewverzoek kreeg terwijl ik nog niets geleverd had gekregen

Vlugge bestelling

Besteld en vlug geleverd niet lang moeten wachten , ze zijn van hun woord

Super snelle levering

Super snelle levering

vandaag besteld morgen in huis

De Scheper 253

5688HP Oirschot