snel geleverd weer...

goede en snelle levering weer,,waarvoor dank

Goede service, snel geleverd

Toen het bestellen via de website niet wilde lukken, is het via persoonlijk e-mailcontact snel en vriendelijk geregeld.

snelle levering en goede producten

het grijze vat is mooi!

Spullen besteld, keurig een melding gehad dat er vertraging op de bestelling zat, en later keurig af gehandeld.

Super tevreden

Moest emmertjes met deksel gebruiken en deze vond ik op de site. Voldoen aan mijn verwachting en ben tevreden over afhandeling, verzending en schappelijke prijs. Wanneer weer eens iets nodig dan kijk ik hier wederom .

Nette prijs en snel geleverd

20 liter stalen brandstof jerrycan met schenktuit besteld. Voldoet aan de verwachting en voor een nette prijs. Volgende dag, ondanks de coronacrisis, al in huis.

Jammer

1 liter emmers besteld. Helaas gaan de deksels al stuk na 2 keer openen. Zal wel weer snel in de vuilnisbak belanden.

Goed en snel geleverd

Hebben een stalen vat met klemdeksel besteld..was precies wat ik me ervan voorstelde!

Zeer handige jerrycan

tevreden

snel en corect geleverd

Prima geleverd

de 10 jerrycan zijn binnen enkele dagen geleverd. top

Bestelde is ok en snel geleverd

20 ltr jerrycans besteld, snel geleverd.

Super prijs Quality

Overzichtelijk website Makkelijk te gebruiken en te bestellen Levering heeft enige tijd op zich laten wachten door de corona drukte

makkelijk besteld en snel geleverd

in de middag account aangemaakt en besteld, volgende werkdag zonder problemen binnen

Erg tevreden

Zelfs in deze moeilijke tijd supersnel geleverd

Eerste keer besteld goed en op tijd geleverd

Perfecte service

Door een fout bij de koeriersdienst (DPD) kwam mijn bestelling na een omzwerving in België dagen te laat aan op mijn Nederlandse adres. 1 mailtje was genoeg om mijn geld terug te krijgen. Dat verdient een groot compliment.

snel en goed verzorgd behandeld en verzonden!

Het product was goed verzorgden snel verstuured.

Goed mee gedacht daarom alles oprijd wat ik nodig had.

Ik had 2 jerrycans bestelt maar die hadden langere lever tijd dan verwacht. Had ze in dat weekend nodig dus kwamen ze met een andere en mooi op tijd !! Dus echt niks te klagen goede communicatie en de jerrycans zien er goed uit en doen wat ze moeten doen!!

Alles vlot, alles kits, alles blits

Snel, vlot, alles gewoon goed

perfect !

prachtige container , prijslijk en zeer snelle levering ,dank u !

Terugbetaling was soepel

Helaas mijn gekochte jerrycan lekt en ik moet terugsturen. Alles loopt soepel met terugzending en terugbetaling procedure.

Fatsoenlijke spullen met fatsoenlijke prijzen

Op zoek gegaan naar emmers met afsluitbare deksel. Terecht gekomen op site van jerrycanshop. No nonsense site met fatsoenlijke producten voor idem prijzen. Online besteld en betaald, 2 dagen erna (zelfs in de drukke Corona bezorgtijd) in huis. Ondanks dat de plastic emmers een reis hebben gemaakt, allen netjes heel en compleet. Zeer tevreden!

Kwaliteit

Een goed product geleverd, al voor de 2 keer een stalen jerry tank gekocht. Jerrycanshop kan je vertrouwen

De Scheper 253

5688HP Oirschot