Snel en netjes geleverd

perfect

Stipte levering alles volgens plan en bestelling

Producten waren zoals beschreven en op tijd geleverd

Ondanks de bestelling vertraging opliep, werd ik wel op de hoogte gehouden door de webshop.

Voor herhaling vatbaar

Kwalitatief goed materiaal voor een lage prijs. Snelle levering met een goede communicatie ondanks de huidige coronacrisis.

Alles in orde

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.

Duidelijke website, Snelle levering

De website is duidelijk om je producten te vinden. levering liep ook vlot ondanks de coronavirus

snelle levering , goede kwaliteit product

ik had een oliedrum 60liter besteld, ondanks de hindernissen die het coronavirus mee brengt hebben ze toch nog erg snel geleverd, zelfs sneller dan verwacht. verder ben ik uiterst tevreden met de oliedrum, is van goede kwaliteit en voldoet volledig aan de beschrijving.

Snelle en correcte levering. Top!

Snelle levering, top

Topservice!

Ik had een voerton besteld. Bij levering was de deksel beschadigd. Na melding werd er direkt een nieuwe verzonden. Goede service!

Uitstekend, klantgerichtheid en passende oplossing

Ik had jerrycans besteld met een extra aluminium schenktuit, deze was helaas stuk. Gemaild en direct een toepasselijke oplossing voor gezocht. Prima service

Keurig verpakt en snel geleverd. Top!

Stalen jerrycan van Gelg niet doen!

Om te beginnen steekt de lasnaad onder de jerrycan uit. Hij staat daarmee dus op de vloer. Net met de bijgeleverde tuit proberen te gieten. Deze lekt al benzine voordat er aan de voorkant iets uit komt. De schenktuit heeft namelijk een ontluchtings gaatje in plaats van een buisje zoals bij de Wavian. Zeker geen aanrader als je benzine over de vloer klotst.

Super service!

Na het snel ontvangen van 4 jerrycans zat er 1 tussen die niet helemaal heel was. Na het sturen van een mailtje kreeg ik een nieuwe toegestuurd en hoefde ik de jerrycan met een deuk niet terug te sturen. Netjes afgehandeld.

Alles naar wens.

Korte levertijd, prima producten. Alles volgens afspraak verlopen.

Nette prijzen en zeer snelle levering

Goede prijs en levertijd

Prima kwaliteit en snelle levering 👍🏼

Net zo als de eerste bestelling alles goed en snel geleverd

Uitstekende service en super snel!

Uitstekende ervaring met dit bedrijf. Kwaliteit en service top. Het vat is perfect voor twee grote zakken van 12 kilo hondenvoer. Ideaal en luchtdicht afgesloten.

Kundig advies en snelle respons

Na het stellen van vragen snel en kundige reactie waardoor ik juiste artikel heb kunnen aanschaffen

Levering zoals vermeld. Vandaag besteld = de volgende dag geleverd. Bestelling precies zoals verwacht. Goed verpakt. Assortiment prima. Ben zeer tevreden.

Prima shop

Mooi assortiment en supersnel geleverd

Snelle reactie, bezorging en service.

De Scheper 253

5688HP Oirschot