Allerbeste webshop waar ik ooit geshopt heb!

Ik had een bestelling geplaatst, de volgende werkdag werd ik meteen gemaild dat het product niet voorradig is, de klantenservice heeft direct met overleg mij bestelling gewijzigd. Mij bestelling is alsnog op tijd bezorgd. Er zitten behulpzame mensen achter die webshop. Top service, kwalitatief!! Helaas kom je het niet veel meer tegen in deze geautomatiseerde wereld.

super snel geleverd ,en goed

Alles naar wens en snel geleverd

Van bestelling tot levering is zeer duidelijke informatie verstrekt.

Vlot geleverd!

Hij doet, waarvoor aangeschaft

Alles prima in orde

Duidelijke website, goede prijzen, prima communicatie. Aanrader

Besteld en ontvangen wat ik wilde hebben.

Er is geleverd wat ik heb besteld. Niets op aan te merken.

Uitstekende kwaliteit een aanrader voor iedereen die een jerrycan wilt kopen.

Goede prijs/kwaliteit

Ben eerst naar de winkel geweest maar de prijzen online en in de winkel verschillen zo sterk dat het makkelijk kiezen was. Voor kleine prijsverschillen doe ik het niet. Ook de keuzehoeveelheid is beter online. Verder is het bij deze webshop makkelijk betalen en snelle verzending. Uitstekend in één woord.

Zoals 't hoort, uitstekend

Snel te bestellen, duidelijke vlotte status, snelle levering...

Goede communicatie en klantvriendelijk.

Een hele snelle levering

Eerste keer wat besteld en snel bezorgt kunnen sommigen een voorbeeld aan nemen

perfect

Van bestellen tot levering, alles perfect in orde. En ook heel snel geleverd.

Leveren wat ze beloven.

Een onderdeel gekregen dat niet de juiste kwaliteit had. Na een telefoontje onmiddellijk een nieuw exemplaar toegestuurd gekregen. Geweldige service, waarvoor dank.

Top, Jerrycanshop. Maar pakket dienst :-(

Snelle behandeling van bestelling, helaas liet de vervoerder het behoorlijk afweten. Krijg je een briefje in fe bus dat je het af kan halen bij dpd Depot, verder niets. Dus ik moest kennelijk ruiken waar. Via track & trace kreeg ik te zien Berkel Rodenrijs (bezorging was voor omgeving leiden) Pas na veel zoeken op de website van dpd vond ik een depot zoeken optie en vond daar een depot dichtbij. Gelukkig hadden zij inderdaad mijn pakket. Dus de Shop van harte aanbevolen, de vervoerder moeten ze dumpen.

goede ervaring ook bij afhalen

Ook als je je bestelling gaat afhalen is de service goed. Bestelling was zo gevonden.

Zeer snel en netjes geleverd (60ltr stalen vat)

Goed en snel verzonden voor scherpe prijs

Zoals beloofd op de site snelle en correcte levering

Zoals beloofd op de heldere site snelle en correcte levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Bruikbare webshop met snelle afhandeling. Heldere communicatie tijdens de levering.

In een eerdere bestelling had ik drie stalen jerrycans van 10 liter besteld, samen met een universele stalen schenktuit. Dit was een prima combinatie. Onlangs heb ik nog twee stalen jerrycans bijbesteld, dit keer echter van 20 liter. Ik ging er van uit dat op deze jerrycans de stalen schenktuit ook zou passen.... Niets is minder waar, het ging nét niet. Na de punten die onder de lipjes schuiven wat afgevijld te hebben, past de schenktuit wel. Ik moet echter wél wat kracht gebruiken. Zonder aanpassing had het niet gewerkt. De jerrycans zélf zijn van prima kwaliteit.

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering

Duidelijke informatie, ook administratief en vwb verzending. Prima product voor een scherpe prijs en zeer snel geleverd.

Mooie stalen Jerrycan, niet goedkoop wel degelijk. Helaas was rubberen afdichting bij de vorige Jerrycan al na 3 maanden kapot; vlot een gratis nieuw exemplaar ontvangen,Ik hoop dat deze wel langer meegaat?!

snel en correct

geen opmerkingen, alles volgens wens

Snel en volgens verwachting

Precies zoals verwacht, snel geleverd en producten in zeer goede conditie. Erg tevreden!

Goed kwaliteit...

Een paar emmers met deksels besteld. Prima kwaliteit en keurig verpakt.

Snel besteld en geleverd

Snel besteld en geleverd