Eenvoudig bestellen en snelle levering

Alles was tiptop in orde.

alles ok

alle ok

alles was in orde

alles verliep vlot

Snelle levering,

Top geregeld

S avonds besteld volgende dag in huis

Zeer goed en snel had ik het ijzerenvat binnen

De levering was snel geregeld.

De levering was snel geregeld en de spullen waren in orde.

Prima service !

Zeer goed geregeld

Zeer goede service

Snel en vlekkeloos afgehandeld!

Op vrijdag net voor 1300 uur besteld en volgende ochtend netjes afgeleverd.

Snelle levering, duidelijke site, mooie prijs/kwaliteit.

verbeterpuntjes als eindverantwoordelijke.

geachte, de bestelde producten zijn inmiddels in gebruik. Mbt het vervoer van de bestelde productenis is er toch een verbeterpunt. (Dit ondanks een mailwisseling met een van uw medwerkers waarin hij een overmachtssituatie schetst voor uw bedrijf) Ik bestel ook online producten bij andere bedrijven en daar is veelal de gelegenheid om het product/de producten op een centrale plaats op te halen. Ik wil namelijk geen beroep doen op buren om mijn pakketten te bewaren als ik niet in de gelegenheid ben om thuis te zijn wanneer de vervoerder aanbelt. Waarom kan dat bij uw bedrijf niet? Uw medewerker zegt in een email dat er sprake is van afspraken met de vervoersbedrijven over de maximale grootte van pakketten waardoor het leveren op een centrale plek niet mogelijk is. Ik vind dit vreemd omdat in de voorwaarden van uw bedrijf duidelijk staat dat producten van uw bedrijf wèl op een centrale plaats kunnen worden afgehaald als het pakket noch bij de opdrachtgever noch bij de buren kan worden afgeleverd. Maar hoe dan ook: de beoordeling van uw bedrijf als eindverantwoordelijke zou voor mij hoger kunnen uitvallen als u in de toekomst die keuze mbt het vervoer mogelijk zou maken. Mocht dit epistel u niet duidelijk zijn: u kunt mij bereiken onder 06 34502393. Erick de Braal.

Overzichtelijke site, prima product, nette prijs.

Snel en correct geleverd voor een mooie prijs. Goede kwaliteit.

Product is prima, verzending was niet best.

Product is perfect en zoals omschreven. Helaas was de verzending via DPD niet zo goed. Donderdag (iets) voor 17.00 uur besteld, dinsdag bezorgd. De doos was ook zwaar beschadigd, maar de inhoud was gelukkig robuust en in orde.

Goed product en perfecte service.

Helaas was mijn product niet voorradig. Maar keurig een bericht gekregen en ook wanneer het weer voorradig was. Het was zelfs goed mogelijk om het afleveradres aan te passen. Super service.

Super handig

Ruime keuze en slim verpakt. Kom zeker terug!

Prima zaak, goed contact.

Jerrycan gekocht mooie prijs. Schenktuit was lek, kreeg direct volgende dag een nieuwe tuit opgestuurd. Goede service en contact.

Super.

Producten makkelijk te vinden op de site. Veel keuze mogelijkheden. Zeer snelle levering en zeer goedkoop

Goedkoop en goede levering

Prettige webshop, duidelijke productomschrijvingen, goede kwaliteit en prijs en vlot bezorgd

Goede prijs kwaliteit

Maandag avond bestel en donderdag al in huis

Snelle levering en goedkoper dan de concurrenten

Gekochte items zijn snel geleverd en gemiddeld 10 euro goedkoper dan elders (plastic vat 60 liter) Goed verpakt en voldoen aan verwachting.

Snelle levering, netjes verpakt, goede prijs.

Dit is een webshop zoals het hoort. Alles volgens het boekje. Ben zeer tevreden.

Op tijd, betaalbaar, compleet.

Zeer prettig en snelle levering. Geen verborgen addertjes. Heel duidelijke website. Voor herhaling vatbaar.

goedkoop, snel en gemakkelijk

alles is goed verlopen, behalve de schenktuit lekt bij aankoppeling op de kan, jammer

De Scheper 253

5688HP Oirschot