Snelle levering en prima service

Snelle levering en keurig verpakt

Snel geleverd, tevreden over de kwaliteit van het materiaal

Snel geleverd, tevreden over de kwaliteit van het materiaal.

Prima levering!

Vlotte en correcte service.

Snelle levering maar kraan lekt

Ik had een jerrycan met kraantje in de dop besteld, snelle levering maar het kraantje lekt. Dit heeft de hele nacht gelekt waardoor een grote plas benzine in de schuur achter bleef plus de stank. Jammer, nu moet ik hem recht op zetten wat niet de bedoeling was.

Prima webshop!

Op een zaterdag besteld en dinsdags in huis. Prima producten. Erg tevreden!

Prima webshop

Bestelling plaatsen was makkelijk. Betaling met iDeal. Bestelling snel ontvangen. Helaas was de plastic jerrycan alleen in een dun laagje cellofaan verpakt, dat had iets beter gekunnen.

Zeer snelle levering

Mijn bestelling op vrijdag geplaatst en de dag nadien (zaterdag) al geleverd. Zeer tevreden, Jerrycanshop is een echte aanrader!

Geen enkel negatief punt!

Geen problemen ondervonden en snel geleverd!

Razendsnel...

Soepele communicatie en razendsnelle levering. Perfect!

Prima ervaring

Product was snel geleverd en werkte naar behoren, blij mee

Prima service. 1 opmerking. De metalen schenktuit die ze adviseren is minder dan de standaard bijgeleverde kunststof schenktuit. De metalen lekt op de wartel.

Niets te klagen.

Site was duidelijk, prijzen zijn redelijk, levering is snel. Kortom...alles was top!

Snelle levering van het product.

Perfect geregeld allemaal!

Alles correct gegaan. Van bestelling tot aflevering. Product voldoet volledig aan mijn verwachting.

het is goed aan gekomen

Alles prefect verlopen

Snel en conform bestelling geleverd

Alles naar wens

Op tijd geleverd!

Zeer goede service

DPD weigerde tot driemaal toe om een pakket uit te leveren welke ik besteld had bij jerrycanshop.nl Na telefonisch contact is er een medewerker van jerrycanshop.nl de jerrycans persoonlijk komen brengen zodat de 140 leerlingen waarmee we op kamp gingen, toch te drinken hadden! Super!!

Top snelle levering

Besteld en snel geleverd

Goed product waar voor je geld en super snelle levering

Snelle goede levering

Waar voor je geld.😁

Goede kwaliteit.. goede levering.

Zeer goed.

De Scheper 253