dag later geleverd als toegezegd maar verder prima

Gewoon goed

Product gewoon goed! Het was ook direct verzonden maar heeft een dagje langer bij transporteur gestaan. Dat kan ik Jerrycanshop dus niet aanrekenen. Mijn aanbeveling hebben jullie verdiend!

snel geleverd, jammer van de transporteur

Levering was snel, alleen de transporteur is minder. Het enige wat ik kon zien was hoe laat het vertrokken was van depot. Miste een levertijd indicatie.

Snel geleverd. Top

Snel geleverd. Top

Prima kwaliteit, goed geprijsd en snel

We hadden afsluitbare emmers besteld. De emmers zijn zeer stevig, de deksels sluiten goed. De prijs was verrassend laag. De bestelling was snel geleverd.

Zeer slechte kwaliteit producten, goede service

Ik heb een stalen jerrycan en een stalen schenktuit gekocht. De schenktuit lekte enorm door slechte lasnaden. Heb daarop een nieuwe ontvangen met hetzelfde euvel. Daarna nog een nieuwe gekregen die gecheckt zou zijn door het magazijn, maar ook die lekte. Het rubber in de dop van de jerrycan is na paar keer op en dicht helemaal kapot. Kortom zeer slechte kwaliteit producten.

Prima bedrijf. Doen wat ze zeggen. Snel geleverd

snel en goedkoop.

snel en goedkoop

Supersnelle levering goede prijs-kwaliteitverhouding

Supersnelle levering goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle en goede levering

Alles goed geleverd. Snelle levering(volgende dag in huis) Producten voor een schappelijke prijs en goede kwaliteit

Vlotte levering en prima product

Ik zocht een stevige jerrycan voor benzine opslag. Ik was in het bezit van diverse plastic varianten maar vaak al na 1 seizoen lek of slechte kwaliteit slang. Nu jerrycan met losse metalen schenktuit. Nog niet kunnen proberen maar oogt veel degelijker en wekt vertrouwen.

Doen wat ze moeten doen. Gewenste product leveren en best snel.

Prima. Track & trace erbij zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Snelle levering en makkelijke site

Niks aan te merken. Doet wat ze beloven

Top service en prijs

Makkelijke website, goede prijs, snelle levering ook in België. Reeds 2 maal besteld en 2 keer zeer tevreden.

correcte levering

Snel geleverd, maar allemaal kapot

Goede levering, maar alle emmers waren beschadigd, dus allemaal weg moeten gooien.

Zeer tevreden uitstekend kwaliteit en snel geleverd product

Geen enkel probleem gehad. Vlot en correct

Correct en vlotte services . Het product iszoals het beschreven is

Top bedrijf

Hele goede snelle service

Bestelling en afhandeling prima verlopen.

De bestelling is prima en op tijd verzonden. Het koerierbedrijf (DPD) heeft wel een extra dag nodig gehad (in België) om te leveren.

Snel en goed geleverd

Besteld, volgende dag in huis. Zonder gezeur en goed verpakt. Zo simpel kan het zijn. Top!

Directe bijsturing indien er iets mis ,zeer goede service

Op tijd bezorgd, goed ingepakt. Geen klachten.

TOP TOP TOP

Scherpe prijs, vlotte en correcte communicatie én zeer snelle levering.

De Scheper 253

5688HP Oirschot