Snelle levering super product

Precies zoals belooft

Keurig

Het aangekochte snel en goed geleverd.

In mijn beleving een goed bedrijf.

Snel en correct

Snelle levering, correct geprijsd

Snelle levering, goede prijs

Bestelling snel gedaan. Prijs was goed, levertijd ook prima

Prima. Snel.

No nonsense, vlot geleverd. Heerlijk :-)

Duidelijke site, ruim assortiment en snelle levering

top service van de medewerkers

ik had een spoed bestelling en ze hebben ervoor gezorgd dat ik de volgende dag mijn bestelling in huis had

Geweldig service klant vriendelijkeheid

Ze zijn makkelijk te berijken ,owel met bellen en email en een perfecte service. Ze zijn heel erg klant gericht en zeer vriendelijk. Zelf als er perongelijk iets fout is gegaan wórdt het echt perfect en zeer snel opgelost. EEN WORDT PERFECT GA ZO DOOR.

Top shop top spullen

Snel besteld snel verzonden snel ontvangen. Geweldig

Goede ervaring

Artikels zoals beschreven. Vlugge levering. Vind het alleen jammer dat er geen gratis levering is vanaf een bepaald bedrag

Snel en alles zoals afgesproken.

Prima webshop

Voor de 2e keer iets besteld en weer netjes en snel geleverd.

Waardeloos

Had een aantal emmers besteld en die zouden de volgende werkdag geleverd worden keer extra gevraagd omdat ik ze die dag nodig had maar je raad het alniet geleverd ik bellen na 2dagen bleek mijn pakket in Denemarken te zijn en diegene aan de telefoon wist niet hoe lang het nog ging duren “kan gebeuren “compleet waardeloze ervaring dus daar bestel ik nooit meer

Zeer snelle levering

👍

Ruk

Jerrycan in een doos gepropt met trechter . Trechter kapot aan gekomen . Nieuwe beloofd, niet gekregen!

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Producten snel geleverd, bij aankomst waren een aantal producten beschadigd door de pakketdienst. Mailtje gestuurd met foto’s en binnen no-time een mail terug. De volgende dag al een pakketbezorger voor de deur met nieuwe, onbeschadigde producten! Top service van Jerrycanshop.nl

helemaal top en zeer snelle levering

helemaal top en zeer snelle levering

Goede service en snelle levering

Geen commentaar

Conform afspraak geleverd

Gewoon goede zaak Dit is mijn eerste aankoop maar zal zeker weer een bestelling plaatsen

Direct volgende dag netjes afgeleverd

Duurde even maar zeer tevreden.

Tevreden

Prima, snelle service

Na mijn commentaar op de slechte verpakking vorige keer (veel te grote, slappe doos die daardoor kapot ging en ook nog eens met losse onderdelen erin die er deels uit gevallen waren !?....) was het nu met tape aan elkaar geplakt en daarna met wikkelfolie omwikkeld. Veel goedkoper, beter en veiliger verpakt dus. Fijn!!! en een dikke pluim voor de Jerrycanshop!

De Scheper 253

5688HP Oirschot