heel goede ervaring met bestelling

Materiaal zoals beschreven, snelle levering

Helemaal super

Het product voldoet aan de verwachtingen, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering. Top!

netjes volgens afspraak geleverd

zie boven

Pakket goed binnen gekomen, kwaliteit goed

Pakket was van jullie kant snel op het distributiecentrum van DPD, alleen DPD heeft een aantal dagen gewacht met het leveren dat is jammer. Dus misschien overwegen een andere afleverings bedrijf in te schakelen!!

Levering te laat

Telefonisch gevraagd of ik zeker de volgende dag de bestelling in huis zou hebben....dit zou moeten kunnen. Ik kon echter niet de hele dag thuis zijn, dus briefje opgeplakt of de postbezorger het pakket links of rechts bij onze buren af zou kunnen geven . We moesten het echt deze dag krijgen. Wat denk je...mail dat we helaas niet thuis waren. 2 dagen later, voor ons te laat, alsnog bezorgd. Buitenlandse bezorger die amper Nederlands kon, laat staan mijn briefje lezen. Erg vervelend

is prima

ging goed was er op tijd. had wel dikwandige jerrycans verwacht.

Correcte levering

Men had de levering niet op voorraad heeft dit keurig gemeld

Goed bedrijf, Niks op aan te merken.

Je besteld, Het word een paar dagen geleverd. Geen poespas, heel tevree. Keurig bedrijf.

Zeer snel geleverd, goed product werkt uitstekend

top snel en simpel

Art stond niet opvoorraad op website even gebeld direct antwoord dat het toch snel leverbaar was En dat is ook gebeurt. Prima dus

Overal tevreden

Product is goed, bezorging was goed

Goede snelle service

Makkelijke website, snelle levering

Al bij al tevreden over de website, de levering en producten. Nu reeds tweemaal besteld en meer te komen. Enkel contactname via de website lijkt onmogelijk hij blijft captcha probleem geven terwijl er geen captcha wordt getoond. Maar dit is een klein technisch probleem en doet geen afbreuk aan de producten.

snelle en correcte afhandeling en service

duidelijke website en snelle service

duidelijke website,snelle levering,netjes verpakt

zeer goed

heel snelle en correcte levering. Ook dpd zeer vriendelijke levering.

Precies goed

Duidelijke website. Simpel te bestellen en snelle levering

Bestel en aanlever procedure van u: zeer goed

Van bestellen tot aanleveren van u, zeer goed.jullie geef ik een 10 Dpd verhaal is iets anders, de bestelling is gewoon voor de deur gezet geworden Hier kwam ik achter toe ik thuis kwam van werk. Dit vond ik niet normaal het pakket had ook gestolen kunnen worden door deze actie.

Goede service en correcte levering

De wachttijd duurde langer dan verwacht maar we waren ingelicht dat het vat niet binnen was We zijn zeer tevreden van het product en de correcte levering

Prima.

Goede en duidelijke webshop. bestelde spullen komen heel aan. Alleen weet ik niet of ik hier nog bestel zolang ze met DPD verzenden, dat is elke keer weer een ramp. Met Jerrycanshop.nl zelf is verder niets mis.

Ruim assortiment, goede service correcte prijs

Goede prijs en service

Het product voldoet volledig aan de verwachtingen

De levering met DPD is wel niet vlekkeloos verlopen, ik kwam om 12u30 thuis keek in de brievenbus, niets te vinden. Ik bleef de hele namiddag thuis, om 15u30 kijk ik nogmaals in de brievenbus, daar zit een kaartje dat ze een poging tot levering gedaan hebben om 13u29. Ik heb niet eens een bel gehoord. Kon de dag nadien gaan afhalen op centrale af leverpunt. Bedankt DPD.

Bestellen is snel krijgen.

Nu 3x besteld en gewoon goed en snel.

De Scheper 253

5688HP Oirschot