Pluspunten
Snelle levering en eenvoudige website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super, dag na bestelling geleverd zonder problemen. Top
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke info op site, snel gevonden wat ik nodig heb.
VerbeterpuntenKostte even tijd voor Google bij jullie terecht kwam
Pluspunten
Zeer snel geleverd !
Pluspunten
duidelijke website, goede prijs, snelle levering
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Eerste emmer kapot aangekomen, na mail goed opgelost en direct nieuwe gestuurd
VerbeterpuntenDeksels emmers passen niet lekker, goed afsluiten hierdoor erg moeilijk
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt. Zoals het hoort !
Pluspunten
Prijs, snelle bezorgen. Goede informatie op pagina.
VerbeterpuntenMarketing niet ruilen.
Pluspunten
ER WAS EEN PROBLEEM MET 1/12e VAN DE LEVERING. DIT WERD BINNEN DE 24 UUR OPGELOST. PERFEKT.
VerbeterpuntenAls ik durven mag.... het probleem welke met uw levering aan mij gebeurde heeft heel waarschijnlijk uw winst opgesoupeerd. Spijtig. Hoe post-production volledig onder controle hebben is haast onmogelijk. Maar men moet proberen.
Pluspunten
volgende dag meteen gelverd , top !
Pluspunten
Binnen 24 uur stond de bestelling reeds voor de deur. In het zuiden van België ! Zeer degelijke jerrycans !
De Scheper 253
5688HP Oirschot