Pluspunten
Een mooie duidelijk site met nuttige productinformatie zodat heel gemakkelijk de goede keuze kan worden gemaakt.
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken.
Pluspunten
Keurig netjes volgende dag geleverd
Pluspunten
alles goed geregeld
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
Goed product, correcte levering en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Helemaal goed
Pluspunten
Goede telefonische service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Totaal geen minpunten!
Pluspunten
De Emmers die ik zocht zijn aanwezig Goede prijs en eigenkeuze in aantallen ik zocht
VerbeterpuntenMisschien nog een keuze in meer doorzichtige emmers en maten tot 32L Nu is mijn mening hier over wel zeer klein, Omdat ik particulier ben van bestellen, En nooit grotere aantallen zal gaan kopen? Tenzij ik het nodig hebt.
De uitgiettuit lekt massaal
Openingestijden van de showroom
Pluspunten
16.30 besteld de volgende dag in huis .
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
WAAR BLIJFT MIJN BESTELDE JERYCAN IK HEB NOG NIETS ONTVANGEN EN WACHT ER AL EEN WEEK OP DUS LAAT MAAR EENS WETEN WAAR DEZE JERYCAN IS ???
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Volgens onze gegevens is de bestelling inmiddels bij de parcelshop opgehaald. Excuses dat de bezorging niet vlekkeloos is verlopen. Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen, dan vernemen we het graag. Met vriendelijke groet, Jerrycanshop.nl
Pluspunten
Uitgebreid assortiment. snelle levering.
VerbeterpuntenHelaas zat er in één van mijn jerrycans een klein gaatje waardoor die lekt...
De Scheper 253
5688HP Oirschot