De bestelde jerrycan werd keurig en snel afgeleverd en voldeed volledig aan mijn verwachting.

Voor een evt. toekomstige aankoop zal ik zeker op de website van Jerrycanshop kijken.

Niet zoveel herinneringen voor een beoordeling

Ik krijg 5 mailtjes voor het invullen van beoordelingen.

makkelijk en snel geleverd

2 jerrycans besteld. De volgende dag werden ze reeds geleverd!

Snelle levering,goed materiaal, zeker een aanrader

Snelle reacties hoede service

Gewoon goed

We hebben 4 leger cherrycans besteld...En de volgende dag voor 12:00 binnen. Toppie .

Goed product snel geleverd

prima en snelle service

We hebben onze bestelling gekregen op het moment dat door jullie was aangegeven, zonder vertraging en zonder gedoe.

Tevreden

Goede kwaliteit, eerlijke prijzen.

Helemaal goed.

Alles als omschreven, snelle levering.

Snel geleverd , goeie kwaliteit en betaalbaar

tóch nog wast te klagen...

Prima producten voor een prima prijs. Ook snel geleverd! Nadeel vind ik, dat het Doorzichtig folie verpakt was... Had zwart folie genomen, en het waren 5 sterren geweest

Prima en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

De bestelde galons waren een dag later pas op voorraad en dit werd netjes gemeld via de mail.

Uitstekend!

Vooraf telefonisch informatie gevraagd, snel en duidelijk beantwoord. Na online bestelling andere dag geleverd, alles geheel volgens afspraak.

Snelle levering super product

Precies zoals belooft

Keurig

Het aangekochte snel en goed geleverd.

In mijn beleving een goed bedrijf.

Snel en correct

Snelle levering, correct geprijsd

Snelle levering, goede prijs

Bestelling snel gedaan. Prijs was goed, levertijd ook prima

Prima. Snel.

No nonsense, vlot geleverd. Heerlijk :-)

Duidelijke site, ruim assortiment en snelle levering

top service van de medewerkers

ik had een spoed bestelling en ze hebben ervoor gezorgd dat ik de volgende dag mijn bestelling in huis had

Geweldig service klant vriendelijkeheid

Ze zijn makkelijk te berijken ,owel met bellen en email en een perfecte service. Ze zijn heel erg klant gericht en zeer vriendelijk. Zelf als er perongelijk iets fout is gegaan wórdt het echt perfect en zeer snel opgelost. EEN WORDT PERFECT GA ZO DOOR.

De Scheper 253

5688HP Oirschot