Pluspunten
Vlotte communicatie , vriendelijk en helpvol, prima!
VerbeterpuntenDe verzendmaatschappij is niet precies genoeg, laat geen bericht achter of belt zelfs niet aan.
Pluspunten
Snel te bereiken. Persoon aan de telefoon geeft goede en nuttige informatie. Snelle reactie op e-mail
Pluspunten
Goede website; snelle en goede levering
Pluspunten
Goede klantenservice
VerbeterpuntenGoede klantenservice, snelle verzending. Helaas hield de vervoerder zich niet geheel aan de afspraken waardoor bestelling eerste 2 maal niet aan kwam. Correct gehandeld door klantenservice en alsnog via een andere vervoerder het pakket ontvangen.
Tot nu toe geen
Pluspunten
Prima emmers
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelheid
Pluspunten
zeer vlugge levering een aanrader
Pluspunten
Super snelle levering tegen nette prijzen.
Pluspunten
Makkelijk bestelproces. De bestelling was snel aangeboden aan de vervoerder.
VerbeterpuntenStoppen met verzending via DPD. De klantervaring met deze partij is rondom slecht. Verpest de goede ervaring die ik had bij jullie zelf.
De Scheper 253
5688HP Oirschot