Stoppen met onzin als enquête. Goed dat er hier in Het westen meerdere aanbieders zijn voor vergelijkbare producten. Maar zit echt niet te wachten op elke keer weer z’n enquête en al helemaal niet op herrineringen op herringeren. Alsof de Cassiers van de AH je achterna komt het parkeerterrein op om te vragen of alles wel naar wens was.... zonder, dan hoor je het vanzelf wel...
Pluspunten
Echt een fantastisch leveringstijd en mooie prijzen voor de geleverde kwaliteit!
VerbeterpuntenMisschien een nog groter assortiment maar vind alles eigenlijk wel prima zo.
Pluspunten
Snelle verzending en de jerrycan is fijn in gebruik.
Pluspunten
Snelle levering, goede spullen
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Pluspunten
kwaliteit producten en snelle service.
VerbeterpuntenGeen verbeter
Pluspunten
Goede prijs, goede kwaliteit, snel geleverd.
VerbeterpuntenVoorlopig helemaal goed!
Pluspunten
Prima, tot de volgende keer.
Pluspunten
Prima volgens afspraak geleverd
Pluspunten
Besteld en meteen geleverd. Super
De Scheper 253
5688HP Oirschot