Pluspunten
doen wat ze beloven qua levering.
Pluspunten
Gewoon goed en snel geleverd.
Pluspunten
netjes afgeleverd
Pluspunten
Pluspunten
- snelle levering - bestelling is te volgen via track and trace - bestelling is goed verpakt - hebben spullen op voorraad.
Pluspunten
alles ging prima
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlot geregeld
Pluspunten
Snelle levering, bestelling via internet loopt vlekkeloos, kwaliteit prima
Vrijdag (werkdag) voor 17:00 uur besteld is niet de volgende dag in huis maar een halve week later. Dit heeft voor nogal wat frustratie gezorgd. Lag zo lijkt het vooral aan de bezorgdienst DPD. Product is verder prima.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Ik zie in ons systeem dat uw bestelling op de dag van bestelling (vrijdag 16-02-2018) direct door ons verzonden. Omdat DPD op zaterdagen geen zakelijke adressen bezorgd, zie hiervoor de bezorgpagina op onze website, hebben zij de bestelling maandag (19-02-2018) proberen aan te bieden. Volgens de track en trace gegevens is dit niet gelukt en heeft de koerier het pakket bij een Parcelshop achtergelaten. Daar heeft u het pakket dinsdag (20-02-2018) opgehaald. Hoewel we het erg vervelend vinden dat er enige frustratie is ontstaan bij de bezorging en we dit liever anders hadden gezien kunnen we hier helaas weinig aan doen. Met vriendelijke groet, Jerrycanshop.nl
Pluspunten
Geweldige zaak! Duidelijke website met vlotte levering volgens afspraak
Pluspunten
snelle levering, maar ook snel als er vragen gesteld worden. Service perfect.
Kleinere bestellingen toch de volle prijs in verzendkosten berekenen.
geen doorzichtige folie meer gebrujiken
Pluspunten
Goed bedrijf en duidelijke website
Pluspunten
Ik kan geen negatieve punten bedenken.
VerbeterpuntenZou niets kunnen bedenken waardoor het nog beter kan dan dat het al gaat.
De Scheper 253
5688HP Oirschot