Pluspunten
Snel en makkelijk besteld. Binnen de afgesproken tijd thuis afgeleverd.
Pluspunten
Ik heb een onderdeel ontvangen dat niet goed functioneerde en na reclamatie meteen een vervangend onderdeel op hun kosten ontvangen.
Pluspunten
niets op aan te merken!
Pluspunten
Bestelling en levering volledig verlopen zoals verwacht. Ook product specificatie op de site is to the point en duidelijk.
VerbeterpuntenVoor deze bestelling : geen.
Pluspunten
Zeer handig dat je niet noodzakelijk een acount moet aanmaken om op deze site iets te kopen. De keuze wordt aan de koper gelaten.
Pluspunten
Alles verliep zoals het moest. Eerste kennismaking met Jerrycanshop.
Pluspunten
goeie prijs kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Gewoon een goed bedrijf. Goede degelijke producten tegen een aantrekkelijke prijs. Ook de leveringen af kantoor: niets dan hulde. Flexibele opstelling van de verkoopmedewerker met een zakelijke inslag.
VerbeterpuntenBewegwijzering naar het kantoor in Oirschot kan iets duidelijker.
Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Snel en zoals op de website aangegeven geleverd
VerbeterpuntenOp dit moment niets. Ga zo door
Pluspunten
hierboven ingevuld .Perfect
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer netjes geleverd en nog de echte kwaliteit. Geen Chinese handel. Echt kwaliteit van europa
VerbeterpuntenGeen op dit moment die ik kan beschrijven
De Scheper 253
5688HP Oirschot