Pluspunten
Doen wat ze moet doen, prima kwaliteit en goede prijs! Inmiddels hebben we hier meerdere bestellingen gedaan afgelopen jaren.
VerbeterpuntenGa zo door !!
Pluspunten
Kijk maar naar mijn beoordeling
Pluspunten
Website is goed en overzichtelijk. Makkelijk de bestelling opzoeken die je nodig hebt. Kortom uitstekend.
Pluspunten
Perfect - keurige en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede prijs kwalitijd verhouding snelle levering
Pluspunten
Eerste ervaring zeer positief.
Pluspunten
Jerry can was ook van binnen groen geverft, daar wij soms een mengel met o.a. DCM er in , verkleurt nu ook de vloeistof..
Pluspunten
Levert als vermeld Voldoet aan verwachting
Pluspunten
geen mening
Pluspunten
Nette levering, echter verkeerde doppen en ontbreken van extra tuiten. Dus nalevering.
VerbeterpuntenBeter opletten wat er besteld is en goed kijken wat er ingepakt wordt.
De Scheper 253
5688HP Oirschot