Op de website staat dat je kan betalen aan de chauffeur. Maar de kosten staan er niet bij. Dit geeft vertraging en extra handelingen.
Pluspunten
Snel overzichtelijk
heb een jerrycan ontvangen die naar benzine rook. verwacht geen gebruikt produkt te kopen, of anders met medeweten en korting.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. We verkopen uitsluitend nieuwe jerrycans. De inwendige coating van de stalen jerrycans ruikt bijna hetzelfde als benzine. Helaas kunnen we dit niet veranderen. We gaan proberen dit beter naar onze klanten te communiceren. Met vriendelijke groet, Jerrycanshop.nl
Pluspunten
Snel en accuraat.
Pluspunten
Het te leveren product was de andere dag al geleverd. Super!!
Pluspunten
Zeer correcte levering en adequaat antwoord op mailen. Een aanrader
Pluspunten
Snel, duidelijk, overzichtelijk en makkelijk
Verbeterpunten1
De Scheper 253