De levering was helaas niet de volgende dag ondanks voor 17.00 uur besteld. (schuld vervoerder?)
Pluspunten
Dit was mijn eerste bestelling. Bij levering had het produkt een kleine onvolkomenheid. Vervolgens contact gemaakt met de Jerrycanshop, hetgeen heel soepel ging. Ik was aangenaam verrast dat vervolgens bijna onmiddelijk werd besloten mij een vervangend produkt toe te sturen; dat had ik binnen een paar dagen in huis. De vriendelijke contacten en snelle follow-up hebben indruk op mij gemaakt. De Jerrycanshop is zondermeer een aanrader!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zelfs met een kleine bestelling volledige service, supersnelle verzending en een goede prijs. Zo zie ik dat graag. Echt TOP
Pluspunten
Goed product en snelle levering
VerbeterpuntenPost NL afhaalpunt zou erg handig zijn!
Pluspunten
Toch snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Ik heb een Jerrycan besteld met een bijbehorende schenktuit. Die schenktuit lekt als ik weet niet wat en daar heb je dus niets aan. Daar baal ik wel van.
Levertijd is niet nagekomen
Pluspunten
Gewoon goede, nette webshop. Duidelijk en vlot.
Pluspunten
No-nonsense service en afspraak is afspraak.
Pluspunten
Duidelijke webshop, snelle levering en goede kwaliteit van producten
VerbeterpuntenDe jerrycans lijken gebruikt. Benzine geur in een en in de andere een sterke ammoniak geur, raar.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
Men adverteert met "Europese Producten" (stalen jerrycans uit Polen). Inclusief een prachtige bedrijfsfilm van de Poolse fabrikant. Nu blijken achteraf de jerrycans uit India te komen. Dat vind ik erg spijtig. mijn keuze voor Jerrycanshop werd mede ingegeven voor het echte "Made in Polen". Daarom ook een lagere waardering bij Communicatie en Betrouwbaarheid.
De Scheper 253
5688HP Oirschot