Pluspunten
Snel en leveren een prima produkt
Pluspunten
Correcte en vlotte levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
gewoon goed
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Ik wacht nu al 2 weken op mijn pakketje met tracking nummer: JVGL05801196243978586318 Voor mijn vakantie zou ik de jerrycan gebruiken, maar omdat ik hem niet ontvangen heb moest ik een nieuwe kopen.. Vervolgens hoor ik helemaal niets van jullie. Slechte service en kwaliteit. Graag hoor ik op korte termijn hoe jullie dit gaan oplossen. Groeten, Mark Haarsma
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Zoals per email gecommuniceerd is uw bestelling helaas zoek geraakt bij onze vervoerder. In overleg is het aankoopbedrag dan ook teruggestort naar uw bankrekening. Onze oprechte excuses dat het zo heeft moeten lopen. Vanzelfsprekend zien wij dit ook liever niet gebeuren. Met vriendelijke groet, Jerrycanshop.nl
Pluspunten
snelle levering voor uitmuntende prijzen
Pluspunten
snelle levertijd goede kwaliteit/prijs verhouding
Pluspunten
Super bedrijf en nog flexibel ook nadat ik aangegeven had dat er heel veel haast is bij mijn bestelling,...heb ik gewoon een printscreentje gemaild,...... Werd direct teruggebeld en de volgende dag was de bestelling,.....IN HUIS.......perfect gewoon
VerbeterpuntenAlleen jammer dat ze de rabobank hebben en niet de ING
Beoordeling vind ik persoonlijk overbodig.
Pluspunten
Snelle, correcte levering.
VerbeterpuntenNiets
afpraak.voor 10uur bellen.morgen in huis.ja.10 dagen later!!! nee geen aan beveling waard.4dagen thuis zitten wachten maar geen paket van jerrycans.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te vernemen dat uw bestelling veel te laat is geleverd. We hebben het even nagekeken en uw bestelling is wegens een sorteerfout bij DHL inderdaad 5 dagen te laat geleverd. Dit zien we natuurlijk ook liever niet gebeuren maar dit is wegens een menselijke fout bij DHL veroorzaakt. In ieder geval onze excuses voor het ongemak. Mocht u in de toekomst alsnog overwegen een bestelling te plaatsen dan doen we onze uiterste best de bestelling wel binnen 24 uur te bezorgen. Met vriendelijke groet, Jerrycanshop.nl
Pluspunten
Goede producten voor een betaalbare prijs niks te klagen, levering supersnel
Pluspunten
Scherpe prijzen, op voorraad, opgehaald in Oirschot, prima bereikbaar, contant betaald, vriendelijk geholpen. Zou zo weer een order plaatsen als ik iets nodig heb.
VerbeterpuntenBetere aanwijzing vanaf de straat welke (diepe) inrit bereden dient te worden.
De Scheper 253
5688HP Oirschot