Pluspunten
snel en goed
Pluspunten
snelle levering van goed product.
VerbeterpuntenAfsluit pennen weer aan product toevoegen.
Pluspunten
Goede prijzen, niet de goedkoopste van de goedkoopste , maar uitzonderlijke kwaliteit en spoedige levering. Twede bestelling en alles prima.
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Super service
- aangegeven levertijd op site klopt niet
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat de bestelling te laat is geleverd. Klaarblijkelijk heeft de uitlevering van uw bestelling vertraging opgelopen bij DHL. Met vriendelijke groet, Jerrycanshop.nl
Pluspunten
Helder en correct
VerbeterpuntenVerpakking was zwaar beschadigt
Pluspunten
De benodigde jerrycan was snel gevonden door de duidelijke website, de prijs was goed en de levering snel. Meer wil je niet als je snel wat nodig hebt.
Pluspunten
Snel en goedkoop.
Pluspunten
snelle verwerking van bestelling, snelle reactie aan de telefoon.
Verbeterpuntensamenwerking met DPD niet goed bevallen: zijn 1x langs geweest en toen meteen naar hun depot in Houten. dat is niet klantvriendelijk.
Pluspunten
Snelle levering en hoe afgeehandeld
De Scheper 253
5688HP Oirschot