Pluspunten
Een aanvankelijk probleempje met de bestelling werd na een telefoontje onmiddellijk gecorrigeerd. Prima.
Pluspunten
Prima product
VerbeterpuntenAflevering liep iets moeizaam. We waren niet thuis maar het was niet afgeleverd bij een van de vele buren die thuis waren.
Pluspunten
Verbaasd over de snelheid van verzenden
Pluspunten
Snelle levering en TOP Kwaliteit. En alles tegen een Super concurrerende kwaliteit. Top
VerbeterpuntenBlijf zo als je bent.
Pluspunten
Prima verder.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Heldere site laag drempelig
VerbeterpuntenBoven bepaald bedrag geen verzendkosten meer rekenen.
Pluspunten
Snelle reactie en herstel na foutieve levering
VerbeterpuntenGoede service
Pluspunten
Vandaag besteld morgen in huis. En dit gebeurde ook.Prima.
Pluspunten
Bestellen ging supersnel maar uiteindelijk bleek ik ons huisnummer niet ingevuld te hebben, site controleert daar waarschijnlijk niet op. Kreeg een heel vriendelijk mailtje dat de bestelling klaarstond voor verzending maar dat mijn nummer werd gemist. Na het middels mail doorgeven van het nummer liep alles weer vlekkeloos. Tussen bestellen en bezorgen zar ca 26 uur.
VerbeterpuntenHouden zo!!
Pluspunten
Twee jerrycans besteld, snel geleverd en goedkoop. Helaas viel de kwaliteit van de schenktuit een beetje tegen. na een mailtje werden eer twee nieuwe en betere gratis naar mij opgestuurd. Perfect!
geen
Pluspunten
Prijs en producten zijn goed
VerbeterpuntenWas niet de volgende dag in huis helaas
De Scheper 253
5688HP Oirschot